Sayfa 555/1024 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    6 TL de bizim pazarda idi.
    Pazarlikla 5 TL den aldim ben de.
    Yalniz pembe domates yemeyin gdolu diyorlar.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. bir banka da insanların haklarını devlet gasp ettiğin de hiç bir şekilde makul / mantıklı açıklama getiremez. yani niyeti bozduğunuz da ödemiyorum dediğinizde o kadar çok problemle karşılaşırsınız ki aklınız durur..

mesela yüksek faiz aldılar o yüzden eksik ödeme rasyonel dediğiniz de 380bin insanın durumunu ayrı ayrı irdelemeniz gerekir. örnek; bir kişi 10 yıldır offshore hesabı vardır ciddi gelir elde etmiştir bu eksik ödeme onun için rasyonel olabilir.

fakat bir kişi bankaya devlet el koymadan 2 ay önce para yatırmışsa o insanı inanılmaz hak gaspına uğratmış olursunuz.

herşeyi düşündüğünüzde inanılmaz sayıda yüzlerce akla ve mantığa uygun sorular sorabilirsiniz..

" o da yatırmasaydı canım" dediğiniz de en aşağılık insan kadar değersizsinizdir. zira bildiğinizi /aklınızı/zekanızı herşeyinizi inkar etmiş olursunuz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
    pembe diyince benim aklıma başka şilerr geliyo.onunda fiyatı artmış diyolaaaa aksarayda 😂

4. Sayın Arkadaşlar bizim enişteye baba tarafından mal düştü ve 2 kardeş sattılar adam başı 1250K düştü. Enişte Emekli kendi evi var yaşı 55 iki çocukları var Bana bir şirket kurup danışmanlık yapacağım diyor Bağımsız denetci Mali müşavir. Dedim Enişte ortalıkta bir çok şirket adı altında batık zombi var .Kimin ne olduğunu kise bilmiyor seni piyasada yerler.Sen şirketi mirketi bırak parayı at iyi bir bankaya bir kısmı ilede hazine eurobondu al.Yatagında rahat uyu.Bu para seni öldürür çocuklarıda okutursun dedim.Tavsiye anlamında değil ama sizin böyle bir meblağınız olsa nasıl değerlendiridimiz Önerilerinizi almak isteriz

Alıntı Originally Posted by Bayrak Yazıyı Oku
    Sayın Arkadaşlar bizim enişteye baba tarafından mal düştü ve 2 kardeş sattılar adam başı 1250K düştü. Enişte Emekli kendi evi var yaşı 55 iki çocukları var Bana bir şirket kurup danışmanlık yapacağım diyor Bağımsız denetci Mali müşavir. Dedim Enişte ortalıkta bir çok şirket adı altında batık zombi var .Kimin ne olduğunu kise bilmiyor seni piyasada yerler.Sen şirketi mirketi bırak parayı at iyi bir bankaya bir kısmı ilede hazine eurobondu al.Yatagında rahat uyu.Bu para seni öldürür çocuklarıda okutursun dedim.Tavsiye anlamında değil ama sizin böyle bir meblağınız olsa nasıl değerlendiridimiz Önerilerinizi almak isteriz
    Genç adamın risk algısı ile yaşlı birinin risk algısı farklıdır....Yaşı ilerlemiş olan arkadaşın yapacağı aynen sizin dediğiniz gibi korumacı bir yaklaşımla paranın alım gücünü koruması ve çocukları okutmasıdır....

İlla ticaret yapıcam diyorsa bildiği en iyi işe 250K sermaye koyup diğerini USD&TL olarak mevduat ve eurobond tarafında değerlendirmesi hem kendisi hemde ailesi için bir nevi kasko sigorta olur....

6.  Alıntı Originally Posted by malkov Yazıyı Oku
    Malesef denedik ve gorduk.islemiyor...
    Aktif Banka ait olan N kolay Bono, hafta sonu günleri faiz işlemediğini belirtmişsiniz. Oysaki hafta sonunda faiz işliyor. Şahsi Mevduatımın hepsi N kolay bonoda ve hafta sonunda faz işliyor. Bu arada Aktif bono, halen %14.30 faiz oranı veriyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by malkov Yazıyı Oku
    Malesef denedik ve gorduk.islemiyor...
    Ben de müşteri hizmetlerini aradım böyle şey olur mu diye, hafta sonu faiz işler dediler.
    Boşuna her hafta taşımaya uğraşmayın. Faiz işlememişse hata vardır, iletin düzeltsinler

8. Doları falan azaltıp yavaş yavaş 2018 içinde ALTIN ve GÜMÜŞ ağırlığını arttırmakta büyük fayda var.

BitCoin ilk sinyali çaktı...

https://www.worldcoinindex.com/coin/bitcoin

Sayfa 555/1024 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •