Originally Posted by
r.lucas
Enki Abi bu başlık blommberg teki akşam ekonomistlerin katıldığı barış esenin sunduğu programa benziyor ...veriler,haberler ,güzel bilgiler ...lakin 6.10 6.20 den girilir mi ...net bir şey istiyoruz ..

) acemisiyiz bu işin ..
Boşver Barış Esen'i..
Bu işler zor işler..kişinin karakteri, o anki portföy durumu, pastörün ev hapsinden mutlu olup olmadığı

herşeye kadar değişir..o yüzden şudur demek zor..her zaman dolar almak zordur..mesela ben Ocakta en son 3,806'dan dolar almıştım, sonra düştü geldi 3,720'ye..o vakitlerde dışarıdan gören biri, salağa bak derdi bana..ancak en büyük alışımı da 2016 Temmuz bayram öncesi yapmıştım ayrı konu..ha o günlerde de biraz düşmüştü ya, hemen belirteyim..
Şimdi sizin gecen günlerde mevduat topiğinde bir arkadaş dolar topiğinde TA'cı dingilin biri yüzünden bir kaç ay önce dolar alamadığını yazmıştı.ben şahsen o konuma düşmek istemem..
Vaktin varsa son yazılanlara hatta daha önceleri neler yazılmış çizilmiş bu başlıkta incelersen fikir edinebilirsin..kararı kendin ver..alacaksanda azla yetinmeyi öğren bence..
Sizin mevduat topiğine de buradan şöyle bir gönderi yapmıştım geçenlerde..fikir versin ancak yatırım tavsiyesi olmasın aman..saygılar..
Yer İmleri