Sayfa 556/718 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 4,441 - 4,448 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. Şimdi baktım yuzdelik olmuşum anasını satayım. Yürü git te kurtulayım senden. Bademlerden hiç hazzetmiyorum nasıl tufaya düştüm ben. Prensip olarak hiç işim olmaz bunlarla ya hayırlısı bakalım

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Atik Yazıyı Oku
    Bugün epistemolojik kopuş heterodoks yaklaşıma şahit olduk arkadaşlar.
    ne o ucus modu mu

3.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Haber lazim

Kardeşim,ihgze'de için habermi gelmiştide bir okuyanı dahi olmayan ihyay ile aynı fiyatlarda hareket ederken gazete tavan tavan 1.99 tl'ye çıkıyor yayın hala diplerde korkuluk gibi gezinip duruyor..İstedikleri gibi at koşturuyor cibiliyetsiz krikos mücatakis ve beslemeleri ...

Tabiki uçuş hemde yüksek irtifada kardeş.

5. Paraciklari yurtdışına çıkarmışlar şimdi de yabancı meryl falan filan ayağı geri alım satım yapıp bir de öyle carpiyorlar. Bunların parası bitmez. Bildim bileli bedelli ayağı carpip durdular milleti. Geçmişi de ihlas finans ta aynı dalavere... Bunların yatacak yeri yok.
    Adam Amerikan vatandaşı TL demi tutacak parasını tabii ki Goldman da, bank of ta falan tutacak. İsbank, garanti falan fukara işi yani türk lere göre.
    Teknik olarak girdim bunlara yoksa vatana millete faydalı birşeyler yapacaklar da o yüzden girdim diye birşey yok. Bunların ataları da altıncı filoya namaza durmuslardi. İşim olmaz yani normalde
     Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Kardeşim,ihgze'de için habermi gelmiştide bir okuyanı dahi olmayan ihyay ile aynı fiyatlarda hareket ederken gazete tavan tavan 1.99 tl'ye çıkıyor yayın hala diplerde korkuluk gibi gezinip duruyor..İstedikleri gibi at koşturuyor cibiliyetsiz krikos mücatakis ve beslemeleri ...

İhgzt brüt takasa rağmen zaptedilemiyor. İhyay ın yaramaz çocuğu. Keza ihaas da öyle...halka açık olmayan diğer medya ve iletişim şirketlerini saymasak bile, baba şirketin piyasa değeri ortada. Bu enflasyonist ortamda olması gerekenler olacak, fiyatlar da buna göre belirlenecektir. İhgzt deki benzeri hareketin olup olmayacağını izleyip göreceğiz. Şu an yürümemesi için önüne konulan takozları açık ve net görmekteyiz. Gün ola harman ola...

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Paraciklari yurtdışına çıkarmışlar şimdi de yabancı meryl falan filan ayağı geri alım satım yapıp bir de öyle carpiyorlar. Bunların parası bitmez. Bildim bileli bedelli ayağı carpip durdular milleti. Geçmişi de ihlas finans ta aynı dalavere... Bunların yatacak yeri yok.
    Adam Amerikan vatandaşı TL demi tutacak parasını tabii ki Goldman da, bank of ta falan tutacak. İsbank, garanti falan fukara işi yani türk lere göre.
    Teknik olarak girdim bunlara yoksa vatana millete faydalı birşeyler yapacaklar da o yüzden girdim diye birşey yok. Bunların ataları da altıncı filoya namaza durmuslardi. İşim olmaz yani normalde

Bank of amerika aracılığıyla Para kaçırma konusunda katılıyorum zaten 30-40 yıldır çalıyorlar,dolandırıyorlar,soyuyorlar ve paraları yurt dışına kaçırıyorlar kimler yapıyor bu işleri derseniz elbetteki rahmetsiz Enver Ören'nin dünyada millete eziyet etsin, sıkıntı yaratsın diye bıraktığı oğlu Krikos Mücotakis ve ailesi yani şaibe,hile yumağı Ören ailesi...Allah hepsini ıslah edip önünde diz çöktürsün belki biraz insan olduklarını anlarlar merhamete gelirler..Bu Ülkeye en büyük hainliği,kahpeliği,kalleşliği yapan Fethullah Gülen (FETÖ) ***i ve Cemaati olan ***leridir sonrada Ören ailesi gelir hepside dönek fırıldağın tekidir ancak zerre kadar yürek yoktur kendilerinde hep kalleşlik ve kancıklık yolunu seçerler insanı sırtından vururlar tıpkı Türkiye'yi, americana conileriyle ve israel ile beraber olup sırtından vurduğu gibi..Allah bir daha fırsat vermesin Türk düşmanlarına ..Krikos Mücotakis ,şimdide yalamalık,yalakalık yapmak için altılı masaya kırdı dümeni kıyıdan köşeden onların gönlünü yapmaya hoş etmeye çalışıyor çünkü 2023 yılı sonrası olaki altılı masa iktidara gelirse başına gelecekleri biliyor tahmin edebiliyor...İbliiiiissss...

Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    İhgzt brüt takasa rağmen zaptedilemiyor. İhyay ın yaramaz çocuğu. Keza ihaas da öyle...halka açık olmayan diğer medya ve iletişim şirketlerini saymasak bile, baba şirketin piyasa değeri ortada. Bu enflasyonist ortamda olması gerekenler olacak, fiyatlar da buna göre belirlenecektir. İhgzt deki benzeri hareketin olup olmayacağını izleyip göreceğiz. Şu an yürümemesi için önüne konulan takozları açık ve net görmekteyiz. Gün ola harman ola...
    Tabana kadar verdikten sonra kapanışa doğru tavana kadar ne varsa süpürdüler hemde brüt takasa rağmen. Bu durum başka kağıtta olsaydı 1 hafta kapalı gişe oynardı.

Sayfa 556/718 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •