10.76 üzeri kapanışlarda hedef 11.40 olur. Aşağıda 10.12 var, altına sarkarsa malı bırakmak gerekir. Kağıda Merill falan da dadandı, 50 günlüğünü kırdırırlar umarım.
10.76 üzeri kapanışlarda hedef 11.40 olur. Aşağıda 10.12 var, altına sarkarsa malı bırakmak gerekir. Kağıda Merill falan da dadandı, 50 günlüğünü kırdırırlar umarım.
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Uvy ciyiz bu kağıtta. Geçsin bugünler normale dönelim artik
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hala buradayız.
sayfada eski olan arkadaşlar, kordsanın bu durumuna ne diyor, en 20 lira fiyat görmesi gerekir
Kordsa en güvendiğim kağıtlarımdan biriydi, hala da öyledir. Şirketin ciddi anlamda etkilenebilmesi için çok büyük bir global problem olması gerekir diyen düşünürdüm, dünya savaşı, inanılmaz durumlar gibi.. Çünkü birçok ülkede faaliyet gösteriyor. Hepsinin aynı anda etkilenmesi zor. Bir de sektörü gereği.. Ancak tam olarak öyle olduBütün dünyada salgın ortaya çıktı.
Kordsa'da normal zamanlarda avantajlı olan ama şu anki durumda dezavantaj sağlayan şey, müşterilerinin kurumsal şirketler olması. Kordsa doğrudan piyasaya mal satmıyor. Bu bağlamda, olası bir ters durumda alıcıları büyük şirketler olduğu için krizden etkilenmesi zor olacakken ve zaman alacakken, bu tür bir salgın durumunda bütün tedarik zincirleri aksadığı için toparlaması da zaman alacaktır. O nedenle çok olumlu beklentilerim varken, bunları kendi adıma 2021 sonuna kadar erteledim. O zamana kadar çok ekstra bir şey beklemeyeceğim Kordsa'dan kendi adıma. Bazı araştırma raporlarında da 2020 net karı için 220 milyon dolaylarında tahminler gördüm. Hatta 2021'de de benzer rakamlar. Ve eğer bu tahminlerdeki gibi gerçekleşirse, 2019 karını geçmesi 2022 yılını alabilir. O nedenle, beklentim minimumda. Ancak sonrasında daha da güzel olacağına inanıyorum. Bir de bu demek değil ki, 2021 sonuna kadar bahsedilen fiyatlara gelmez, karı kesin 220 milyon olacak; belki piyasa beklenenden önce düzelir ve her şey hızlı düzelir. Temennimiz bu yönde..
...
Günü çok iyi ozetlemissiniz.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilancomuzu yorumlayacak arkadaş var mı acaba
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri