[QUOTE=kartopu;5154814]Speğin parası kalmamış sabahtan en dibi 392 10 gösterip gösterip saat 10 40 da 406 70 gösteriyor sonra süzülerek aşağılara getiriyor bu arada ne kadar kar ederse satıp da aşağıdan almakla eline geçen para ile hisse alıyor . bende ona uyuyorum elimdeki hissenin yüzde 5 / 10 gibi fazlası olan hisseyi sat al yapıyorum en tepei ve en dibi bekleyemiyorum giderse güle güle demirbaş hisse ye dokunmuyorum yine de iyi para bırakıyor 3 / 4 hisse üzerinde dolaştırıyorum biri olmazsa diğer hisse diyorum bu hareketi yapan çoğalırsa belki spek hisseyi yukarıya doğru çeker
yatırım tavsiyesi değildir

sn kartopu hocam bu hareketleri egegübre de yapıyordu sonunda patladı ve dün tavan bu gün tavana yakın yapıp geri bastı ben de ordan çıktım yarın kısmet ne alırız bakacagız bunda şimdilik kıpraşmıyorum marjı ancak komisyon yapıyor riske girmeye gerek yok ama iyice daralttılar patlarsa güzel yerlere gelecek diye beklerim hele şu bıyıklı görüntüsündeki satış gösterilen el degiştirmeler bir bitsin en geç haftaya iyi bir ivme yakalar ümidindeyim
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Yer İmleri