Sayfa 557/981 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 4,449 - 4,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1. Purple rahat ol kardesim 10 bin zarardayim bende o s400 meselesi ziplaticak dolari eninde sonunda o ziplatmassa faiz indirimleri ziplaticak ayrica kademeli yabanci kacisi olur mb olayindan sonra 2018 agustostan 2 ay sonra dibi goren hizseler vardi sak diye cikamiyo yabanci onlarda kar zarar nasi daha karli yirtarim hesabi yapiyo illaki fakat geri donmemek uzere yelken acan cok olucak

2. Ha gayret borsayı artıda kapattırmaya rakam kaldı. Az daha sıkın ..nüzü 🤢

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    5 yıllık
    O iş öyle değil işte, Deutsche bank LEHMAN BROTHERS batmadan 24 saat önce yüklü miktarda bir parayı lehmana gönderiyor. Ondan sonra dahada toparlayamıyor. Aşağıdaki grafikte 110,9 euro olduğu zamanı net görürsünüz. İnlete inlete 110,9 euro'dan 6,79 euro'ya düşüşü de.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    Ha gayret borsayı artıda kapattırmaya rakam kaldı. Az daha sıkın ..nüzü 🤢

Ben ciddi ciddi devletin bademlerin eli oldugunu dusunuyorum borsada fakat vakti geldiginde cakicaklar gene millete ne adamlar var 26 lardan 250 bin liralik aselsan alan biliyorum alma dedim bide o kadar yok koca savunma firmasi egeen e bak bu buralarda dururmu falan duruyo iste bastaki olmasa hakki en az 60 liralar uzun gittigi gun o borsa 150 lere gider kesin ama suan degil temelin altindan s400 un fuzelerinin ucu cikmis atesler reis yakinda joystickle borsaaa bumm

5.  Alıntı Originally Posted by hunter77 Yazıyı Oku
    Ben ciddi ciddi devletin bademlerin eli oldugunu dusunuyorum borsada fakat vakti geldiginde cakicaklar gene millete ne adamlar var 26 lardan 250 bin liralik aselsan alan biliyorum alma dedim bide o kadar yok koca savunma firmasi egeen e bak bu buralarda dururmu falan duruyo iste bastaki olmasa hakki en az 60 liralar uzun gittigi gun o borsa 150 lere gider kesin ama suan degil temelin altindan s400 un fuzelerinin ucu cikmis atesler reis yakinda joystickle borsaaa bumm
    Arkadaşıma 1 saat kadar borsa anlattım, tam diplere gelmişti 85.000 altından 1 gun de karar verdi 5 hisse 250.000 tl portföy yaptı. Her gün arayıp teşekkür ediyor dua ediyor. Biraz da nasip ama 26 lardan da aselsan alınmazdı abi

6. s400 ler yok uçakta, yok yolda, yok orda, burda derken bu iş salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır perşembe perişanlık hesabı füzeler ortalarda yok gene tıss çıktı badem stayla
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Arkadaşıma 1 saat kadar borsa anlattım, tam diplere gelmişti 85.000 altından 1 gun de karar verdi 5 hisse 250.000 tl portföy yaptı. Her gün arayıp teşekkür ediyor dua ediyor. Biraz da nasip ama 26 lardan da aselsan alınmazdı abi
    6 dan da tam dolar alma vaktiydi, verdiler bize gazı. Aldım ertesi gün 6.24 gördüm. Satsana salak. Şimdi hayalini kuruyoruz

8.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    O iş öyle değil işte, Deutsche bank LEHMAN BROTHERS batmadan 24 saat önce yüklü miktarda bir parayı lehmana gönderiyor. Ondan sonra dahada toparlayamıyor. Aşağıdaki grafikte 110,9 euro olduğu zamanı net görürsünüz. İnlete inlete 110,9 euro'dan 6,79 euro'ya düşüşü de.
    Düşüşe başladığı tarihi merak ettim.5 yıllık diye de yazdım zaten.2008 krizinden önce görmüş zirveyi.Evet çok ciddi değer kaybetmiş.
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Sayfa 557/981 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •