Sayfa 557/1003 ÝlkÝlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,449 - 4,456 arasý.

Konu: Yatýrým fonlarý výýý

Alýntý Originally Posted by hellistheothers Yazýyý Oku
    Evet haklýsýnýz, sattýðý hisselerin parasý ve nakit deðil, elindeki satmadýðý hisseler de, bonolar da elindeki tüm menkuller ve nakit de orada. Kurumun kasasýna giden bir þey yok o anlamda dedim, birine internet þubenin þifresini verip hesap yaptýrmak gibi.
    O yüzden zaman zaman sorulan bir þey olduðu için bu vesile ile tekrar söyleyim, yöneten kurumun batmasýnýn da fon ile ilgisi yok, yöneten kurum batarsa fonun havuzunu yönetecek kimse kalmýyor, düzenleyici kuruluþ , yönetmek isteyen baþka kurum var mý diye çaðrý yapýyor, kimse devralmazsa, tasifye olup, son fiyattan çýkýlýyor.
    Tabi þeyi de yine belirteyim, serbest , özel fonlar ve portföy yönetiminde iþleyiþ bambaþka.
    Ýlkkez fon düþünen yatýrýmcýlarýn en çok merak ettiði soruydu bence hap bilgiler bunlar.Saygýlar,
    “Saðlam bir para birimi, zengin bir toplumun olmazsa olmazýdýr.”

2.  Alýntý Originally Posted by onurbey Yazýyý Oku
    Ishares etf leri mevcut.
    Yurtdisina acik bir hesabiniz varsa rahatlikla alabilirsiniz.

SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teþekkürler hocam

3.  Alýntý Originally Posted by unalon Yazýyý Oku
    selamlar,

1-2 aydýr fon iþindeyim. bugüne kadar sadece hsyf fonlarý aldým. güzel döneme denk gelmiþim anladýðým kadarýyla sürekli artýþlarý gördüm sevindirmiþti. sizlerin yorumlarýný okuyarak HSYF alýmýný durdurdum. devam etmelimiyim? 1-5bin tl'lik alýyorum 1-2 haftada bir. zaten hepi topu 3 alým yapmýþtým.

mevduatta tuttuðum paramýn bir bölümüyle defansif deðiþken fon alsam zarar eder miyim? ön görülebilir bir sürede ön görülemeyen olaylar dahil anlýk olarak ihtiyacým olan likiti mevduatta tutmaya devam edeceðim.

dengeli deðiþken fonlar tehlikelimidir. mevduata alternatif daha yüksek getiri hedefliyorum. ay içinde düþüþler beni etkilemez ama sürekli getiri tercihimdir. bu çerçevede örnek olarak burada bahsedilen EIB, SUA almak mantýklýmýdýr?
    Ben uzun süredir Eib, Eic Sua ve Suc fonlari mevduat niyetine alýyorum. Borsa da Mart ayýnda yaþanan büyük düþüþ ve Aðustos ayinda yaþanan düþüþlerde bu fonlar da kýsmen düþüþ yaþadý. Yanlýz Eic ve Sua fon bu dönemlerde daha saðlam duruyor. Bir de son daðýlýmlar açýklanmadý ama günlük daðýlýmlarý bakarsak Eib, Eic hisse miktarýný oldukça azaltmýþlar. Yani fon yöneticileri düþüþ bekliyor demektir. Buna göre turev araçlarýný kullanýrlarsa düþüþlerden korkmaya gerek yok.

4. Bu arada ak portföy twitter’da mevduat üstü getiri hedefleyen fonlarýnýn reklamýný yapmaya baþladý. Birkaç gündür çeþitli sponsorlu twitlerle karþýlaþtým.

Tanýtýma para harcýyorlar, inþallah yeni ve aktif fonlar da sunarlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

5.  Alýntý Originally Posted by Delta Heavy Yazýyý Oku
    Bu arada ak portföy twitter’da mevduat üstü getiri hedefleyen fonlarýnýn reklamýný yapmaya baþladý. Birkaç gündür çeþitli sponsorlu twitlerle karþýlaþtým.

Tanýtýma para harcýyorlar, inþallah yeni ve aktif fonlar da sunarlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    Þöyle bir yenilik sundular. Devlet stopajý sýfýrladýysa, neden bunu biz almýyoruz yatýrýmcýdan diye düþünüp , 8 ocak itibarýyla tüm fon sepeti fonlarý yönetim komisyonlarýný iki mislinden fazla artýrdýlar.
    Bunun ve yoncalýnýn en ufak seviyede fonlarda benchmark baþarýsý, aktivite vs. gibi bir hedefi olduðunu 7 yýldýr görmedim.
    Üstüne tkf vs. gibi baþarýlý fonlarý kendi fon sepeti fonlarýna yüklü þekilde alýp þiþirerek bu fonlarýn baþarýsýný da törpüleyip, yatýrýmcýlara oradan da zarar verdiler.
    Son düzenleme : hellistheothers; 10-01-2021 saat: 13:14.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.

6. https://twitter.com/isportfoy/status...354341893?s=19

Ýzleme fýrsatým olmadý. Býst 100 dýþý fonu ilgili program yapmýþlar

7. Bazi portfoy þirketleri bu aralar atýlým yapýyor gibi. Ýstanbul ve Strateji göze çarpýyor. Bu þirketler baðýmsýz þirketler mi? Yani sadece iþi yatýrým ve portfoy yönetimi olanlardan mý?

8.  Alýntý Originally Posted by Dali45 Yazýyý Oku
    https://twitter.com/isportfoy/status...354341893?s=19

Ýzleme fýrsatým olmadý. Býst 100 dýþý fonu ilgili program yapmýþlar
    Kumarý seven ama vakti olmayanlar için guzel bir seçenek

Sayfa 557/1003 ÝlkÝlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz