Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 557/1004 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,449 - 4,456 arası.

Konu: Viop XXXV

1. 24 milyar 871 milyon dolar
    Tabloya göre, 6 otoyol projesi için toplamda 24 milyar 871 milyon dolar ve 2 milyar 988 milyon Euro garanti verildi.

Buna göre, Gebze-Orhangazi- İzmir Otoyolu için 10 milyar 754 milyon dolar, Kuzey Marmara Otoyolu Odayeri-Paşaköy Kesimi için 7 milyar 93 milyon dolar, Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı Kesimi için 4 milyar 489 milyon dolar, Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri Kesimi için 2 milyar 534 milyon dolar, İzmir Menemen-Alağa-Çandarlı Otoyolu için 541 milyon Euro, Ankara-Niğde Otoyolu için ise 2 milyar 447 milyon euro için garanti ödeme bulunuyor.

İşletmeye açılan projeler için 2020 sonuna kadar yapılan toplam garanti ödeme miktarı 4 milyar 330 milyon dolar + 35 milyon 788 milyon Euro oldu. Karayolları söz konusu tablonun “sıfır trafik geçmesi senaryosuâ€na göre hesaplandığını belirtti.

Sayıştay denetçileri yalnızca “otoyollar ve köprülerden geçecek muhtemel araç sayısının†değil; ayrıca önümüzdeki 10-15 yıllık döviz kuru ve ABD tüketici fiyatları endeksi projeksiyonlarının oluşturulması ve bu doğrultuda hesaplamaların yapılması gerektiğini vurguladı.

dolarların bir kısmı burada

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    burda bir milyon yetmiş sekiz bin kere

devlet hisselerinden uzak durun diye dedim...

ekgyo burdan kagıt alması bişey ifade etmez...

para anca 5 li çeteye yetiyor...

rantı öyle saglıyorlar...

o yüzden o hayalleri unut...
    Abi kanal kanal dedikçe benim aklıma iki kere olduğum Kanal tedavisi geliyor Allah kahretsin öyle tedaviyi yeminle dişçi koltuğunda adam inneyi soktukça 30 santim zıplıyordum. Kanal işi sıkıntılı yani.

He ucuz mu ucuz ama memedemmi ucuz demio short dio bana göre, memedemmi şifreyi filan unutunca lonkörlere rahat var yoksa rahat yok.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gundi,

pıst di 1470 den 1390 bastıklarında buradan kayboldun hep kuzey diyordun
    hatta burayada yazdım gundi nerede diye , sonra arkadaşın bir tanesi özele yazdı öbür köyde diye ,
    gelelim yazdığın tahtalara bir %7-10 daha düşemezmi bu kadar iddialı olma sonra seni aramayalım burada
    Kaybolmadım..
    Burada 312319. nick ile işi gücü forumu trollemek olan birisine küfür etmekten dolayı 1 ay cezalı idim..

sende farkıdasında ki BANKA soslu EREGL-BIM düzeltmesi bunun adı..
    Geri kalan kağıtlarda çok ciddi bir düşüş yok..

Geriye kalan 54095045 tane kağıttaki oyuncular için endeks langır lungur düşmesin yeter zaten..
    Herkes kendi işine bakıyor oralarda..
    Misal bu süreçte toaso ve doas yüzde 30 yükseldiler..
    TUPRS bana mısın demiyor mesela..Havacıları aldılar falan..

Yani endeks bir rakamdan ibaret..O rakam da 5-6 tane kağıtla idare ediliyor..

Sende çok iyi biliyorsun ki nefessiz satış durumunda biraz sonra alıcı bulamazsın..
    Eğer mal satacaksan biraz fiyatı yukarı çekmen lazım gelir bu durumda..

Yön kuzey diye onu diyorum.
    Yoksa 1800 2000 yok 8 dolar gibi bi rakam demiyorum bazıları gibi..

Borsalarda çok ciddi düşüş de beklemiyorum..Yurtdışı özellikle..En fazla hafif hafif süzülür..
    Ona bile izin vermeyebilirler..

4. sütle ilgisi olan mutlaka izlesin...

https://www.cnnturk.com/video/turkiy...daki-icerik-ne

5. Sindoma abi pala yonca yiye yiye yeşerdi ortalık, yarında yeşertirler yoncayı bademgiller mal satmak istiyor bariz belli, yonca lönk devam diyor sistem büüüle yabcak bişii yok.
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Gördüklerimi söyleyeyim. Kısa vadeli...ViOP destekte tutunmaya çalışıyor.
    1494 üzerine atsa rahatlayacak 1-2 saat kalmalı. Yukarı yön için.
    Eğer 1490-1491 leri kırarsa aşağı 1481,00-1483,5 kadar inebilir. Bu kısa vadeli yorum.
    Uzun vadeli görüşümü daha önce belirtmiştim. Grafikle

Alsat tavsiyesi değildir.
    1494,0 üzeri rahatladı. Dün tam burada kapandı... 1508-15095 üzerine atabilirse 153700 civarı
    Altta eski yerler benzer rakamlar..

Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Yani pscyokinesis abinin dediği gibi, rüzgara karşı çiş yapmıycan. oyun kuralı basit
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Kaybolmadım..
    Burada 312319. nick ile işi gücü forumu trollemek olan birisine küfür etmekten dolayı 1 ay cezalı idim..

sende farkıdasında ki BANKA soslu EREGL-BIM düzeltmesi bunun adı..
    Geri kalan kağıtlarda çok ciddi bir düşüş yok..

Geriye kalan 54095045 tane kağıttaki oyuncular için endeks langır lungur düşmesin yeter zaten..
    Herkes kendi işine bakıyor oralarda..
    Misal bu süreçte toaso ve doas yüzde 30 yükseldiler..
    TUPRS bana mısın demiyor mesela..Havacıları aldılar falan..

Yani endeks bir rakamdan ibaret..O rakam da 5-6 tane kağıtla idare ediliyor..

Sende çok iyi biliyorsun ki nefessiz satış durumunda biraz sonra alıcı bulamazsın..
    Eğer mal satacaksan biraz fiyatı yukarı çekmen lazım gelir bu durumda..

Yön kuzey diye onu diyorum.
    Yoksa 1800 2000 yok 8 dolar gibi bi rakam demiyorum bazıları gibi..

Borsalarda çok ciddi düşüş de beklemiyorum..Yurtdışı özellikle..En fazla hafif hafif süzülür..
    Ona bile izin vermeyebilirler..
    Bankaların hikayesi yaz için dolares aşağı banka yukarı idi , bunun analizini yonca üzerinden mayısda yaptım burada o hikaye terse döndü fed ve faiz artışı hikayesine ha yeni bankalar üzerinden hikaye yazılırmı o ayrı,
    eregl çelik grafına bak üst üste koy aynı hareket ettiğini görüceksin bunlar hikaye üzerine yukarı hareket ettirilen tahtalar 1390-1470 son hareketini bu tahtalarla yaptılar zaten , diğerleri kurruk olup el billiği ile hareket sağlandı.Şimdi oyun tuprs döndü dönemsellikten onuda burada yazdık 99 larda oda yanına kuşu aldı , arada koç geliyor oyun şuanda bu şekilde ,
    eregl için bir dip not yazmak isterim şuanda GAZİ koşusuna hazırlıyorlar
    2021 satışı kapanmış, 2022 mayıs ayına temettü sü vs ,çelik fiyatlarındaki düzeltme bitimi ile yeniden yön yukarı dönerse 4. çeyrekten itibaren eregl geçişlerde olabilir.Şimdilik tahtaların önünde bilanço hikayesi mevcut ben başka hikaye göremiyorum.Bu yüzden trade mantığı ile hareket ediyorum.

Sayfa 557/1004 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •