Sayfa 557/1002 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,449 - 4,456 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Erdoğan: Faiz sebep, enflasyon neticedir

Erdoğan: Buna inandığımız gün başarılı olacağız

Erdoğan: Bizim değerler silsilemiz var, buna inanıyorsak, batının kapitalist mantığı ve anlayışı ile hareket edemeyiz

*Erdoğan: İsrail'e bakın, ABD'ye bakın, faiz nerede enflasyon nerede, gelin batıya, Almanya, Fransa, buralarda enflasyon nerede faiz nerede

Erdoğan: Kendi ülkemize bakıyoruz, en yakın çevremizde bile bazı dostlar, arkadaşlar faizle hareket etmenin gerekli olduğunu savunacak duruma geliyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: Bu can bu tende oldukça faiz sebeptir, enflasyon neticedir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: Vatandaşlarımızdan ve iş dünyamızdan ülkemizin tarihi atılımına destek vermelerini istediğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum, bu ülke, bu devlet hepimizin

Erdoğan: Döviz kuru üzerinden bize silah çekmeye kalktılar bunu beceremediler, bizim silahımız daha güçlü

Erdoğan: Dövizden kendi paramıza ciddi dönüş başlamıştır

Erdoğan: Yastık altında tutulan 5 bin ton altının ne kadarını ekonomimize kazandırabilirsek ülke ve millet olarak gücümüz o derece artacaktır

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

BİST dolar bazında ucuz be yawee diyenler nerede...toz olup gittiler.. malı verdiler yerlinin eline.
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Bu can bu tende oldukça faiz sebeptir, enflasyon neticedir
    Bu cümleyi bir yerlerden
    hatırlıyorum sanki..!!
    Bay Ercep;Papaz nerde papaz.?

7. Seans kaçta kapanıyor bugün?

Borsa İstanbul tarafından alınan karar doğrultusunda Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nda yılın son işlem günü olan 31.12.2021 tarihinde akşam seansı yapılmayacaktır.

Sayfa 557/1002 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •