Sayfa 558/976 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 4,457 - 4,464 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. çarşamba günü abd fed tutanakları açıklanacak

bu esas doların ve borsanın yönü hakkında bize bilgi o verecek

cuma günü gelen tdi istihdam verisi beklenenin çok üstünde geldi

bu gelişmekte olan pıyasalar için pek iyi değildi fed in faiz indirimini

bıraz arka pilana attı gıbı ytd

2.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    bıraz eğlence şu aynaya yeniden bir bak ve ses ver
    At degilmisim dayı tamam ama benim yazdıklarımın aksi bir durum yok 5.65 olmaz borsa eksi 1 ama acikcasi bekledigimde iyi direndiler o yüzden At değilim ama belki katir olabilirim. [emoji16]🤣🤣

HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM, AMA HERGÜN YENI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM.

3.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    At degilmisim dayı tamam ama benim yazdıklarımın aksi bir durum yok 5.65 olmaz borsa eksi 1 ama acikcasi bekledigimde iyi direndiler o yüzden At değilim ama belki katir olabilirim. [emoji16]����

Allah seni bildiği gibi yapsın sana çok kızgının ama yınede güldürüyorsun beni

4.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    Allah seni bildiği gibi yapsın sana çok kızgının ama yınede güldürüyorsun beni
    Ah dayı şu insanları aşağılama hallerin olmasaydı iyi anlaşırdık biz senle de olmuyor yapamıyoruz ;)

5.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Ah dayı şu insanları aşağılama hallerin olmasaydı iyi anlaşırdık biz senle de olmuyor yapamıyoruz ;)

asla aşağılamıyorum ne haddime kendini haddinden fazla göstermeye çalışanlara dayanamam pozisyonuna göre yazanlara dayanamam iftıra ve yalana asla tahammül edemem sıkıntımız bu kusura bakma ben adam sarrafıyım yas yas yalvardın telefonunu ver diye vermedim sana . neden diye düşünmeliydin vermeyince savaş açtın bana 22 yıllık tecrübelerimden yararlanacağına burada zamanımızı kaygayla geçirdik neyse ben senden buyüğüm benimde kusurlarım oldu kırdığımda oldu benim kızgınlığım geçicidir seni kırdığım içinde af ola herkese bol kazançlar .

6. hafta sonu sosyal medyada bende bıraz dolaştım

felaket tellalları cirit atıyordu algı yapıyordu resmen

cuma günü bankacılık sektörününün anlamsız yükselişi enteresandı % 4

sanayı endeksi ise tam tersi % 3 eksi kapadı buda enteresandı

bist ne yaptığını bilmiyordu resmen

84 binden soluksuz 100 bin bi kaç günde sağlıklı değildi

düzeltmeler pıyasa için hayırlıdır sağlıklıdır ytd

7.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    sayın cırolıx bırkaç kişi hakkımda olumsuz yazı yazınca sizide öyle değerlendirdim

burada bilerek yada bilmeyerek insanları yanıltıcı bır yazım varmı ? varsa yazarmısın

madem hakkı savunuyorsun borsayıda az çok biliyorsun

sayın hans ın bedeliden gelen parayı infoyu ideas ı yukarlardan almıştır ithamına neden

hiç cevap yazmıyorsun bunun mümkün olmayacağı hakkında neden yorum yapmıyorsun

spk nın buna asla izin vermiyeceğini

öyle bir işlem olsa kap a mecburi haber yapmaları gerektiğini neden yazmıyorsun

lütfen cevap
    Bu siyah kısma hala onca gündür cevap verilmedi hemde hiçkimse tarafından.Herkes istediğini yazıp çizebilir sanal dünya böyle bir dünya.Ama bu soru çok net.Cevabı da çok net ve verilmeliydi.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. hedefe gelince karar veremiyor kötü gelecek bilanço yön bulmada kararsız kılıyor ytd.

Sayfa 558/976 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •