Sayfa 558/976 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon
Arama sonucu : 7804 madde; 4,457 - 4,464 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Mümkün tabi. Dijital sistem tüm dünyada cortladı bi ara o haber doğru düzelir ama

Samsun haberi yalan olma ihtimali yüksek bencede
    Karadenize kıyıları olan şehirler yağış ve konum sebebiyle yatırımcı için çok iç açıcı değil. Hem orta doğu pazarı hem de Avrupa pazarı için en uygun konum ege ve Marmara...

Bakalım göreceğiz karar ne çıkacak

2.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Hani recep dede hızı keser biraz daha alırız diyorduk takan makan yok dede yi...
    Geçen günlerde tek kademeye 3.5 milyon satış koymuşlardı. Alıcı çılgınlığını görünce sildiler emri. Recep dede değildir ama oğlu Ahmet Gençer di muhtemelen o hareketi yapan

Sonra vazgeçti baktı lotlar gidecek. Söz dinledi, kazan kazana döndürdü işi.

Zamanında az canımızı yakmadı. Bu sefer aşiret, tarikat, cemaat ne varsa toplanıp geldik.

3.  Alıntı Originally Posted by ugurcan001 Yazıyı Oku
    Karadenize kıyıları olan şehirler yağış ve konum sebebiyle yatırımcı için çok iç açıcı değil. Hem orta doğu pazarı hem de Avrupa pazarı için en uygun konum ege ve Marmara...

Bakalım göreceğiz karar ne çıkacak
    Bana hala en mantıklı yer hala Ege geliyor. Yaşayıp göreceğiz tabi süreci

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bana hala en mantıklı yer hala Ege geliyor. Yaşayıp göreceğiz tabi süreci
    karadeniz çok da galgalı bir deniz...bir de karadeniz bölgesinde otomobil yan sanayi çok da gelişmiş değil...yan sanayinin çoğu ege bölgesinde...samsunda uygun liman da var mı ?? bilemiyorum...en iyisi cheryi de yanımıza alalım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Tavan yaptikça atlayan çok olacaktır

6. Yine ve yeniden tavanımız hayırlı olsun.

Geçen tavandan Şeker yatırım 100k bin lot alıp, sanırım 2 gün sonra satmıştı. Bugünde tavana yakın, X te gördüğüme göre Osmanlı 260k bin lot almış

dadaş arkadaş, o kadar yazdın çizdin, sitem ettin tam yükselişte sesin soluğun kesildi. Sakın sattım deme

Sayfa 558/976 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •