Sayfa 558/1015 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 4,457 - 4,464 arası.

Konu: Viop LIX

1. Pazartesi KRDMD'den KAP gelir.

Yeni yatırımımız özellikle savunma sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli çelikler vs

Yok nervürlü inşaat demiri filan derse satış olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Şu sıralar ne zaman gitsem indirimli ürün bitmiş oluyor.

Makarna Sanayicileri Derneği sitesine yumurtalı makarna remi koymuş ondan yaptım geçen, fena olmadı.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT kapanış, BofA satışı gene fazla azaltmadı, eşleşmeye +300 m giren Y/F +726 m la iyi alıcı çıktı, alıcı bulan Garanti Y. alışı azalttı, malı taşıyamayan piyasa da +1.9 mly ı +1.5 mly na düşürdü, VİOP30 un longerı TEB buraya destek verdi,
    Çarşamba takasınsa görünen bist30 da yabancı ve fon satışları var. Ağırlıklı fonlar 3 dolara gelince mal çıkıyorlar görüntüsü var . İyi izlemek lazım.
    Haftaya Perşembe gelecek olan bu haftanın yabancı alış satış raporunda göreceğiz durumu.
    Endeks haftayı iyi kapattı. Ekstra bir haber olmazsa 8900-9300 bantında bir yatay harekette benim olasılıklarım arasında..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    EREĞLİ deki olay BİLANÇO beklentisi mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Çarşamba takasınsa görünen bist30 da yabancı ve fon satışları var. Ağırlıklı fonlar 3 dolara gelince mal çıkıyorlar görüntüsü var . İyi izlemek lazım.
    Haftaya Perşembe gelecek olan bu haftanın yabancı alış satış raporunda göreceğiz durumu.
    Endeks haftayı iyi kapattı. Ekstra bir haber olmazsa 8900-9300 bantında bir yatay harekette benim olasılıklarım arasında..
    Yüksek olasılıkla ben de beklerim.

Ama SP500 bozmazsa...4900 ü kırarsa işte o zaman biz de ona uyarız.

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    EREĞLİ deki olay BİLANÇO beklentisi mi?
    Bence öyle. Favök marjlarında toparlanma var. Bilançoya yansıması önemli...Göreceğiz .
    Bir de depremden dolayı sigortadan gelen para var. Bakalım bilanço gelsin vereceği tepki önemli.
    Normalde Fed faiz indirimi hemen yapmayınca emtia ve bunun üreticileri negatif etkilenir.
    Ereğli yi ky ye hamal gibi taşıttılar. Şu an neyin sevinci yaşanıyor anlamak mümkün değil ...
    Bu arada benim yazdığım 13 bin mesajın en az 3 bini Ereğli topiğindedir.. ..Ciğerini bilirim
    Yeşil dönüşümün uzun vade maliyeti ve bilanço yansımaları ,ödenecek karbon vergilerini iyi hesaplasın yatırımcısı... Grafiğe bakarak görünmez onlar Tabi bu uzun vadeci için.. Kısasa al sat yapanı ilgilendirmez
    Bana göre Ereğli x dolara alınır, y dolara satılır..Nokta.....

7. Demekki neymiş SPOTTA satıyorsa VADELİDE alıyor

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Merhaba ben başka bir sorundan bahsedeyim.

telefondan web tarayıcı üzerinden girince şöyle bir sorun oluyor.
    bir mesajı düzenlemeye çalışınca direkt o mesajı siliyor. acaba benim telefondan kaynaklı bir sorun mudur
    evet.. telefondan gönderiyi düzeltemiyorsun
    ama asıl büyük sorunumuz bu değil
    asıl sorun
    moderatörler şunu foruma yüklemeli

https://www.google.com/search?q=%C5%...gh3UUaaYY,st:0

bir başlığa girdiklerinde, otomatik çalmalı

yakalanıyoruz sonra

Sayfa 558/1015 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız