Pazartesi KRDMD'den KAP gelir.
Yeni yatırımımız özellikle savunma sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli çelikler vs
Yok nervürlü inşaat demiri filan derse satış olabilir.
Pazartesi KRDMD'den KAP gelir.
Yeni yatırımımız özellikle savunma sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli çelikler vs
Yok nervürlü inşaat demiri filan derse satış olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Çarşamba takasınsa görünen bist30 da yabancı ve fon satışları var. Ağırlıklı fonlar 3 dolara gelince mal çıkıyorlar görüntüsü var . İyi izlemek lazım.
Haftaya Perşembe gelecek olan bu haftanın yabancı alış satış raporunda göreceğiz durumu.
Endeks haftayı iyi kapattı. Ekstra bir haber olmazsa 8900-9300 bantında bir yatay harekette benim olasılıklarım arasında..
EREĞLİ deki olay BİLANÇO beklentisi mi?
Bence öyle. Favök marjlarında toparlanma var. Bilançoya yansıması önemli...Göreceğiz .
Bir de depremden dolayı sigortadan gelen para var. Bakalım bilanço gelsin vereceği tepki önemli.
Normalde Fed faiz indirimi hemen yapmayınca emtia ve bunun üreticileri negatif etkilenir.
Ereğli yi ky ye hamal gibi taşıttılar. Şu an neyin sevinci yaşanıyor anlamak mümkün değil ...
Bu arada benim yazdığım 13 bin mesajın en az 3 bini Ereğli topiğindedir.. ..Ciğerini bilirim
Yeşil dönüşümün uzun vade maliyeti ve bilanço yansımaları ,ödenecek karbon vergilerini iyi hesaplasın yatırımcısı... Grafiğe bakarak görünmez onlarTabi bu uzun vadeci için.. Kısasa al sat yapanı ilgilendirmez
Bana göre Ereğli x dolara alınır, y dolara satılır..Nokta.....
evet.. telefondan gönderiyi düzeltemiyorsun
ama asıl büyük sorunumuz bu değil
asıl sorun
moderatörler şunu foruma yüklemeli
https://www.google.com/search?q=%C5%...gh3UUaaYY,st:0
bir başlığa girdiklerinde, otomatik çalmalı
yakalanıyoruz sonra![]()
Yer İmleri