Güzel konuşmuşsunuz
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
desteğin için teşekürler dostum...beni zaten az çok tanıyorsun...2015 yılında yataşın fiyatı 1,72 iken 4 750-5,000 adet civarı hissem vardı...hep ona göre hesap yapıyorum..tabi bunları söylerken gurur duymak için söylemiyorum....bir ky nın sıfır borsa bilgisinden yola çıkarak öğrene öğrene belli ve kısıtlı bir bilgiye rağmen iyi kazanabileceğini göstermek için ve ky dostlarımızın sürekli umutvar olabilmeleri için zaman zaman bunu söylüyorum....
bir ky nın yaşayabileceği en kötü durumları yaşadım...iki sermayemi kayıp ettikten sonra ve üçüncü sermayemin de artık can çekişmeye başladığı bir vakitte ister istemez lavaboya gidip gözlerimden akan yaşı hatırlıyorum...o zor vakitlerimde beni ayakta tutan her zaman yüce ALLAH ın benden umudunu kesenler ancak kafirlerdir ayeti idi...hakketen yılda en az 5-6 hisse çok agresif çıkışlar yapıyorlar ve neredeyse her gün bir kaç hissede tavan yapıyorlar...işte bunlardan birini yakalamak bile insanı düzlüğe çıkarabiliyor...tabi bunun için temel ve teknik de çok çalışmak lazım...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
borsa garanti iş değil her gün kazanamazsınız bu gün kazanıyorsanız yarın bir terse geldiğinizde hepsini kayıp edebiliyorsunuz...bunun en yakın örneği benim son 15 günde 154 bin tl lik sermayemin 20 bin tl sini kayıp etmemdir...her zaman kazanmak mümkün olsaydı bizde asgari ücrete talim etmezdik...
zaman zaman aklıma istifa edip borsa ile profesyonel uğraşmak fikri geldiyse de hep vazgeçtim...çalıştığım yerde sigortam var belli bir maaşım var...(şabanın filmindeki gibi şabana gel şarkıcı ol diyorlardı oda yok ben belediyede çöpçülüğe razıyım diyordu..sigortam var maaşım var diyordu...:kahkah: )
sadece teknik çalışmalar ile aylık 500 tl aidat toplayarak abonelik toplayan üstad dediğimiz kişileri duydum...ayda türkiye geneli 100 abonesi olsa zaten aylık 50 bin tl kazanan kişiler var...bu işi dua karşılığı değilde ücret karşılığı yapanlar çok...şahsen ben ne biliyorsam bunu topiklerde açık açık paylaşıyorum...tabi bildiklerimiz de sınırlıdır ama şükürler olsun ki buna rağmen çok kazandık...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
al şu resime çarpı at dediğimizde fırsatı hiç kaçırmayan red kit hızlı kovboyu , gel biraz da sen resim çiz dediğimizde ise ortalıktan hemencicik kayıp olmayı çok iyi biliyor...bana çakal diyor ben kurt olmaktansa çakal olmayı tercih ediyorum...ama ben kendisine hangi ismi layık göreceğimi pek çıkaramadım...
kendisinin sokmaya bire bir olduğu çok net...kendisine ben akrep mi desem ,yılan mı desem veya çıyan mı desem bilemiyorum...
Birader biz en azından senin gibi şovmenlik yapmıyoruz. sen o resmin hiç bir yerinde yokken kendin yapmış gibi insanlara ukalalık ve megalomanlık yapıyorsun. Hala neyi kaçtan alıp kaçtan sattıklarınla ve hayat hikayenle insanların gözlerini boyuyorsun. Eğer bu ise yazmak yazmıyorum. Bu resim yapmak değil. Resim yapmaya çalışanların yanında saray şaklabanlığı yapıyorsun. Bize ne senin ne alıp sattığından, hayat hikayenden. Herkesin sıkıntıları, hikayeleri var. Hala boş yazıyorsun boş....
Yer İmleri