Sayfa 56/814 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 441 - 448 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Hızlı kurumlar öne çıkmış aylardır iflahimizi kurutan marbas sana 2 cift sözüm var icimde kaldı... bekle alırsın hadi geçmiş olsun böyle bir günde 39 ortalama ile mal satmak ancak sana nasip olur yallah ))

2. Herkese hayırli olsun ama tek ricam artık ky akıllı karar verip saçma sapan yerlerden satış yazmasın artık birazda bizim yüzümüz gülsün 😀😀😀

3. Ben çağrıya felanda vermem de bakalım artık neler olacak asla ytd )))))

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Bende düşünmem bu kadar bekledikten sonra ve bukadar beklenti olduktan sonra artik sifir kusurler yok gözümde 😀net olalim air düz rakamlar iyidir 😀

5. Hissedeki ky yatırımcı sayısı da bir elin parmağını geçmiyor..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.

6. Yeni gördüm haberi beklediğimize değer inşallah.

7. Arkadaslar hayırlı olsun. Şimdi benim dusuncelerim.dusuncesi olan cevap yazsın. Ytd

8. Birincisi salı günü tavan olmaz 0.62 durur. 0.62 en son 0.57 yuzde on karmarji.bu fiyattan sermaye olayı olursa 3 katı. 1.86 yapar.bu fiyattayken yeni ky sermaye artışını dusunmeden atlar.belli bir sure sonra 1 ile 1.20 arasına cekerler bu fiyat arasinda bedelli sermaye artirimi yaparlar ve yeni ky hisseye bağlayarak bir sene o para kendilerine yeter. Ytd

Sayfa 56/814 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •