ortak birşey diyemem benim bakışım hisseye farklı...bana göre ucuz ama hisse nasıl tepki verir bilemem çok imansız bir spek var o ne düşünüyor o önemli....speğin ekmeğine yağ süren bir adam vardı gelen nasıl olacak göreceğiz...işi bilen lazım bize ahbap vs. değil...hissenin performansında en büyük etken razi fabrikası sonrasında yönetim geliyor...razi gübre fiyatlarına bağlı hareket ediyor....yeni başkan en azından temettü veya azda olsa bedelsiz sermaye artırımı yapsa yatırımcı memnun olur ilgi artar....kozaa mahkemesine asılsalar alsalar hisse uçar..şeffaf bir yönetim lazım açılan tesisi yatırımcıdan saklayan değil....
AK Parti'nin eski Bilecik Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü görevine getirildi.
22-23-24 dönem AK Parti Bilecik Milletvekilliği yapan Fahrettin Poyraz'ın yarın 11: 00'da Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğünde şuanki Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Ayhan Karayama'dan görevi teslim alacağı öğrenildi.
Fahrettin Poyraz kimdir;
Fahrettin Poyraz, 3 Temmuz 1968'de Kütahya Domaniç'te doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi. Yüksek lisansını Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümü ile Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsünde; doktorasını Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim Dalı Siyaset Bilimi alanında tamamladı. Maliye Bakanlığında muhasebe denetmeni, Sayıştay Başkanlığında başdenetçi olarak görev yaptı. Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği ile Mali Hukuk Dergisi Yayın Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 22, 23 ve 24'üncü dönemde Bilecik Milletvekili seçildi. 24. Dönemde Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı görevini yaptı. Poyraz, evli ve 5 çocuk babasıdır. - BİLECİK
Yüksek lisans biraz ofsayt geldi umarım gübretaş amme hizmeti yapmaz..Bilecik lafı geçmesi ilginç umarım bilecik altın madeni bizim olur ...
Yeni müdürümüzün CV si güzel görünüyor ortak hesap maliyeci hesap uzmanı denetmen, inşallah bu şirkette dönen dolapları yolsuzlukları ortaya çılartır ve şirketi tekrar eski günlerdeki haline getirir
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...
az çok anlarız zamanla...eğitim oluyor herşey güzel kağıt üzerinde ama birde icraat aşaması var...bu vizyon ileriyi görme analitik düşünme ekonomiyi okuyabilme masterle vs olmuyor aynı liderlik gibi...adamlar 22 milyon sermaye ile 1 milyara raziyi aldılar...bu giden twitçi sadece kasayı boşalttı...gerçekten şirkete değer katacak yatırımcı ile paylaşacak kazan kazan prensibi ile çalışan örnek yönetim görmek isteyen koç grubunu örnek alabilir...o zaman gübretaş gerçekten mükemmel şirket olur...
At sahibine göre kişner derler ortak, gübre şahlanmaya hazır doru bir at gibi ama üzerine binen jokeylerde iş yokdu, umarım yeni müdür elindeki potansiyelin farkına varıp bu dünya çapındaki şirketi hakettiği yerlere taşıyarak hem biz yatırımcılara hemde büyük ithal hammade tedariki yüzünden ülkeden çıkan dövize hemde direk olarak bu yüzden gıda ürünlerine yansıyan enflasyona katkı sağlar, hayırlısı olsun bakalım sizinde dediğiniz gibi bekleyip göreceğiz..
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Zararın neresinden dönersen kardır sözü boşuna söylenmemiş.
Dediğin gibi 22 milyon sermaye ile 1 milyarlık yatırım yapacak elini taşın altına koyacak babayiğitler lazım. Yoksa dedemde yönetir bu şirketi.
Ayhan bey şirketin değerini perişan etti bıraktı hak ettiği gibi de görevinden alındı.
İnşallah beklediğimize değer.
Yer İmleri