Sayfa 56/776 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon
Arama sonucu : 6202 madde; 441 - 448 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. Arkadaşlar bi pasta varsa cok ikrama geçer

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
     Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    Bugün halka arz başlıyor arkadaşlar...bugün ve yarın sürecekmiş......bakalım ne olacak....ytd
    selam ve sevgiler...

53 MİLYON PİYASA DEĞERİNE PAHALI YAZAN HALA BURDA MI? BİZ KAZANIYORUZ HAFTALIK % 66 , SİZ KÖTÜ YORUMLAR YAZIN Kİ BİZDE ALALIM

3.  Alıntı Originally Posted by efeksk Yazıyı Oku
    Bu hisse 5-6 olacak diyorlar. Mantıklı mı sizce? Yükselir mi daha. Lütfen yorum yaparsanız sevinirim.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Diyenlere bakmayın. Hedefimizi siz koyun. Eğer burda yorumlara bakacak olursanız ben hisse mi satmıştı m trene bakacaktım

4.  Alıntı Originally Posted by teksas Yazıyı Oku
    Diyenlere bakmayın. Hedefimizi siz koyun. Eğer burda yorumlara bakacak olursanız ben hisse mi satmıştı m trene bakacaktım
    Sağolun. Yeni girdim. Tabi ki amacım para kazanmaktan çok zararlarımı çıkarmak. O yüzden bismillah diyerek girdim ya herro ya merro. Ama araştırınca hoşuma da gitti hisse. İnşallah ky nin kazandığı bir hisse olur ve aselsan gibi patlamaz hacim çok çünkü. Bol kazançlar herkese.

5. Hisse er veya geç patlayacak. Bunun kaçarı yok. Doğru yerden çıkıp yine doğru yerden alabilmek önemli. Biz de bunu beceremiyoruz.
    Y.t.d

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Harbi_ci Yazıyı Oku
    Hisse er veya geç patlayacak. Bunun kaçarı yok. Doğru yerden çıkıp yine doğru yerden alabilmek önemli. Biz de bunu beceremiyoruz.
    Y.t.d

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bugün patlamasını bekliyorum

Arkadaşlar içinizde mobil matriks kullanıp ta safkr bilgilerini görebilen var mı...ben de 3 gündür yok.bütün veriler sıfırrrrr.diğer hisseler normal...problem nedir anlamadım..hadi 1. gün neyse ama.3 günde düzeltilmez mi....ilgili arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum....teşekkürler....
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

8. patlama sinyali veriyor

Sayfa 56/776 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •