Sayfa 56/443 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
Arama sonucu : 3544 madde; 441 - 448 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1. durun bende varım,5 aydır bizleri uyutuyor paramı kullandı hemen yüzde 20 yapsın demiyoruz ama maliyet epey yukardan aldım.burda hemen ufak bir eleştiri yapınca hisseye laf kondurmuyorlar,beklemesini biliriz,kar güzel geldi kendi çapında yatrımlarını yapıyor ama hep aşağı salıyor.akşama inşallah eksi kapatmaz.saygılar bol kazançlar.

2. Hamdi Bey,

Hisseye toz kondurmamak degil.

Hissede tenkid ettiginiz noktalari tabiki yazabilirsiniz.

Benim canimi sikan, hisseden haberi yok, cok az bir bilgiyle ve al/sat'ci agziyla olur olmaz seyler yaziyorlar.

Hisseyi ayrica kimse dusurmuyor, suru psikolojisi bu, yatirimcilar satiyor ya da aliyor.

Sizleri kimse uyutmuyor, zaten hissenin %91'i adamin kendi mali, neden uyutsun ortagini.

O bizden cok ister hissesinin yukselmesini.

3. Hisseye laf kondurmayanlar diyerek kimi kasdettiniz bilmiyorum. Ama bence bu seviyelerden girenlerin üzüleceği bir hisse değil. Ancak yüksek maaliyetli olanlar için uzun vade bir yatırım olarak görüyorum. Yoksa şahsım adına konuşursam girdiğim hisseye aşık olacak saplantılı aşık değilim. Babamın oğlu değil netice itibarı ile. Herkez için hayırlısı olsun.

4. Hah işte şöyle yaaa.
    Fikir cimnastiği muhabbet... bunlarda lazım.
    Hissemiz zaten uykuda uyanacağı günü bekliyoruz. Arada muhabbet dönsün şurda

5. arkadaşlar tabiki kimse para kaybetmek istemez,zarar yapınca ve beklentilerin yüksek olmasından kaynaklanıyor.burda amacım kimseye suçlamak değil,üzerine alınan arkadaşlardan özürdilerim.nihayetinde sağlık olsun para gelip geçici saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by hamdi ahmet Yazıyı Oku
    arkadaşlar tabiki kimse para kaybetmek istemez,zarar yapınca ve beklentilerin yüksek olmasından kaynaklanıyor.burda amacım kimseye suçlamak değil,üzerine alınan arkadaşlardan özürdilerim.nihayetinde sağlık olsun para gelip geçici saygılar.
    Dostum benim portföylerde para hep geçici oldu
    Hiç gelici olmadı

7. sayın omerva güldürdünüz beni allah seni de güldürsün bol kazançlar.saygılar

8. İnş.
    hepimiz için geçerli o iyi dilekler

Sayfa 56/443 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •