Dun tepeden tam %8 e yakin gevsemis.En azindan bir %3 trade yakalamaliydik..
Dun tepeden tam %8 e yakin gevsemis.En azindan bir %3 trade yakalamaliydik..
Kap'a yapılan bildirime göre Enver Çevik uzun süre sonra almış gözüküyor. 2.30-2.40 fiyat aralığından 113454 adet alım yapmış.
İnşallah zardanolan arkadaşlar zararını kurtarmıştır. Bu ****** çocukları bana kol kestirdi 1 hafta geçmeden 2.93 gösterdi. Ben zararına sattım çünkü ******** *** hisse satış haberi yollayıp duruyordu. Gene bir oyunun içinde biraz daha eridik. Bu domuzlardan kıl kopartabilen lduysa tebrikler. Ama e.ç ve bu oprsynda emeği geçen tüm orsp çocukları size her gün ana avrad sövüyorum haberiniz olsun.
Enver Çevik almaya devam ediyor. Günlük 100-150.000 gibi. Sahipli hisse, büyük kısım kuyumcular sitesi üyelerinde. Dışarda hisse malum kişide. Sattı bir ara tekrar topluyor.
Yazdıklarım alım satım veya yatırım tavsiyesi değildir, kendi şahsi düşüncelerimdir.
Benim tahminimde verdim dediği lotları bir elden bir ele vermiştir. Yoksa son üç gün aldığı 300-400 bin lotu sattığı fiyat üstünden niye alsın. Satıyorum dedi fiyata bakmadan sattı, şimdi alıyorum diyor günde 100-150.000 civarı alıyor.
Yazdıklarım alım satım veya yatırım tavsiyesi değildir, kendi şahsi düşüncelerimdir.
2800 ü aşarsanız döverim yapıyor.
Boğaz sıkıyor, yukarı almadan salmamaya çalışıyor. Yukarı açılış beklerken aşağı yaparak ters köşe yaptı. Karamsarlık yaratıp yukarı yapabilir.
Yer İmleri