Sayfa 56/298 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 441 - 448 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1. Thumbs up

Teknikti arkadaş madem bu kadar biliyon o zaman senin burda işin ne.zengin olman lazım senin.yoksa ky ya mal mı kakalatmaya geldin o kadar artan kağıt varken geçen sene darbe günü 2.00 olan Sanel el uğraşıyorsun.bilgn çoksa kendine kullan
    İki ayda yüzde yüz yapan onca kağıt bar bu mendeburu yorumluyorsun birde

2. Arkadaşlar, forum kimsenin tekelinde değil. Yazmak için biri veya birilerinden izin mi alınacak. Herşeyin altında bisey aramaya gerek yok, adam al sat dememiş grafiğini çizmiş koymuş. İşine gelen alır, işine gelen satar. Ben emeğe saygı ve paylaşımından dolayı teşekkür ederim.

ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ANARCHY Yazıyı Oku
    Arkadaşlar size Teknik zaten müjdeyi vermiş, bangır bangır bağırıyor geliyorum diye.. Allah bol kazançlar versin...

ah arkadaşım burada benim o kadar söylememe rağmen adamlar alışmışlar hep kaybetmeye kazanmayı bir türlü anlatamadım adamlar hep muhalefet ne yapsak bu ky ile bu hisse gitmez önce bu mantığı silmesi lazım 5530420258

4. Herkes tabiki istediğini fikrini açıkça söyleyecek.sonuçta bende kendi düşüncemi söyledim.2016 temmuzu idi yine 1.96 dan 2.05 e bi hareket çekti o günden beri sanel var elimde hala iki adım yol gidermedik.ben buna içerliyorum.bol kazançlar falan nedir gbiki alın kağıdı kağıt uçacağım diyor manası çıkıyor.ocaktan beri yüzde yüz yapmayan kağıdı dövüyorlar.Bistte o kadar kaza duran varken çanaktı çömlekte ayine oyalayacaklar bizi.grafiği çiz koy tabiki saygı duyacağız.ama yorum çok iddialı olmuş.

5. Ve uzun bir aradan sonra mr.brown foruma geri döner.

6. Hoşgeldin mr brown sanel aldınız galiba

7. Arkadaş foruma yorum yapmadan senden izin alacağımızı bilmiyorum.. teknik olarak Sanel olgunlaşmış bende ortak oldum. senin ne kadar beklediğin beni ilgilendirmiyor.. öncelikle insanlara saygı duymayı öğrenmelisiniz... hisse 2 senedir zaten olgunlaşmayı beklemiş, kısmette varsa yeriz ekmeğini, kısmette yoksa zaten ne yaparsan boş...

8. Buda taze bir yorum Twitter'dan, teknikçiler akın etmeye başlıyor.. hisse 500 Ema üzerinde, göstergeler al vermiş, formasyonlar çalışıyor.. daha ne olsun.. illa bir Kap haberi mi gelmeli..

https://twitter.com/teknikanaliz33/s...73193146273793

Sayfa 56/298 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •