Sayfa 56/201 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
Arama sonucu : 1607 madde; 441 - 448 arası.

Konu: DGGYO Doğuş GE Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. halka açıklık oranı %5 olan ve sahipli kağıt böyleyse diğerlerine allah yardım etsin..ytd

2.  Alıntı Originally Posted by maruf2001 Yazıyı Oku
    halka açıklık oranı %5 olan ve sahipli kağıt böyleyse diğerlerine allah yardım etsin..ytd
    Maruf sahipli olduğunu nerden çıkardin sahipli olsa böyle olurmuydu sence rezalet ya nerden girdim bu ******** şirkete varya yazıklar olsun böyle firmaya

3. Ne ******** bir kağıt çıktın be işlem bile gormez oldun ALLAH seni kahrı perişan eylesin ins hem sahibini hemde oyuncusunu 3 yıldır yatırımcısını üzdüğüm için

4.  Alıntı Originally Posted by maruf2001 Yazıyı Oku
    halka açıklık oranı %5 olan ve sahipli kağıt böyleyse diğerlerine allah yardım etsin..ytd
    Bu söyledikleriniz LİDFA da da var...
    acaba sıkıntı bizde mi
    Yani aslında Patron kağılarından uzak mı durmak gerek...

5. Arkadaşlar aranıza bugün katıldım bu kağıt Akguv gibi hareketler benzer inceleyin marttan bu yana

7. tahtada ufakçılar var.2 kademeye al sat yapıyorlar hergün bir aracı kurum geliyor.bugünde iş veriyor. ne kazandıysa artık...ytd

8. Ferit garantiyi sattı şimdi dggyo satmanın derdinde büyük bir ihtimalle saklanıyor bu haber ama yakında düşer yabancı bir x firmasına şirketi satar haberiniz olsun

Sayfa 56/201 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •