-
Yönetim kurulundaki koca göbekli aç mahlukatlar vatandaşı çok güzel soydunuz paralarını ceplerinden nasıl da güzelce çekip aldınız aferin size demişler ve çaldıkları paradan çalışanlara prim vermişler. Her kuruşu haram zehir zıkkım olsun. Biaş a bizim şerefimiz insani değerimiz ahlağımız iş etiğimiz görünenin 10 da biri kadar ancak vardır diye bir açıklama daha yapın en eyisi.
-
Çok karaktersiz bir hisse hızlı bir şekilde 1.56 git iki dakikada yine 1.48 e dön. Her defasında aynı haltı yiyor.
-
Dikkat tavan olacak diye atlamayın gecen seferde tavan yaptı .5 dakika sonra tavanı bozdu %5-6 primle kapadı sizide son sahibi yapmasın bu adi ********ler
-
Ulan bir kerede insanı haksız cıkarın...
-
Sözde Devlet Bankasının hissesi... peeeeh
-
Ulan spek birde delikanlılık yap be...
-
Yaptı işte ama biz binemedik :/
-
bu ne sacmasapan bı oynaklık bole ..1.68 den tawan ıcın aldım , tavandan hooop 15 kademe asagı şelale..1.84 den geri werdim..satamadım cunku pat pat pat asagı..cok kızlım kendıme boyle sacmasalak hareket eden kağida gırdım dıye..sonra ordan gene geldi tavana,, sonra gene hoop asağilara daha ıflah olmaz gelmez derken bı baktım gene tavana gelmiş..ben bu kadar saçma hareketler gormedım
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri