Sayfa 56/1001 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 441 - 448 arası.

Konu: Viop - XIV

1. Abi sen artık yazma bence...

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Eskiden virüs idi MİTOKONDRİ. Ha sorsak kendisine "GARDAS kendi rna dizilimim var. Ve bunu sana hackledim gardasssss ama beraber çalışıyoruz gardassss" derdi.. O olmaz ise bitkiyiz hahajajaj.

2.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    Bovespa bizi hiç ilgilendirmiyor şu an

Emtia ülkesi bovespa

Petrol ve emtiaların yüzde 30-60 düştüğü ortamda

Bovespa çakılır elbet

Burada short felaket ziftçi ekip Brezilyalı olsa

Sıfır hedef verir bovespaya

Bize 48 hedef veriyorlar ya )))
    hiç yakışık almamış sayın Volna
    düşüş bekleyen ziftçi felaketçi yükseliş bekleyen yatırımcı ve vatansever anlamı çıkıyor.
    birileri satacak ki birileri alacak. birileri almak istemez ise birileri satamaz. her iki yönde makbuldür. burası vob topiği. her iki yön de mevcuttur. yazılarınız çoğunlukla yükselişten yana. hisseci olarak yükseliş beklerken düşüş yaşansa da batmazsınız fakat kaldıraçlı bir enstrümanın topiğinde kaldıracı kullananlar için söylemde dikkat çok önemli...iyi tradeler...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bence bu virus Papayi oldurecek. Cok yasli ve saglik sorunlari olan birisi

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Akil enterasan birsey ayni sonuclara ulasiyorsun . Twitterda bende boyle yazmistim.

Papa degilse bile sansasyonel biri kisi olecek

Oda panigi artiracak.

Her zamanki gibi sermaye el degistirecek (*lehmandaki gibi)

Veya hersey cop olacak hepimiz teker teker olecegiz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Jackkkkk Yazıyı Oku
    Abi sen artık yazma bence...
    Kafa sarımsakla haklısın...[emoji3]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Abd durum kotulesiyor. Dun bu vakitlerde 100 olan olu sayisi 150 oldu. Britanya 100 u gecti. Surpriz bir sekilde Hollanda dan iki gundur yuksek sayida olum haberi geliyor. İspanya ve Fransa zaten İtalya olma yolunda.
    hesap basit aslında. şuan canlı veriden dünyada 215 bin tesbit edilen var. 8732 ölü 83313 iyileşen var. bu hızla gitmese bile çaresi bulunamazsa rakamları dünya nüfüsuna büyütürsek yani 8 milyara. %80 ine bulaştıgı anda yani 6.6 milyar insana bulaştıgı anda yaklaşık 250 milyon kişi ölmüş olacak..yani neredeyse abd nüfüsu kadar. eger bu olacaksa bunun olma süresi belki ölümlerdende sancılı olacak, kimsede psikolji diye birşey kalmayacak. tv de bugun 8732 kişi öldü şu ülkede virüsten denecek ve kanal degiştirilip yarışma programi tercih edilecek. inşallah olmaz ama şuan görünen köy böyle malesef. piyasada herşeyin inanılmaz satışlarıda bu basit hesaptan dolayı bence.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Doğru bilgi şey edelim, ahaliyi yanıltmayalım beyni degil kasları kontrol ediyormuş.

Yine de sizin savı zayıflatmıyor, böyle olması.
    Eheheje gerçi yenı araştırma. Bilim böyledir işte. Her zaman değişebilir. Onu güzel yapanda budur. Şimdi yenisi bulunana kadar bu. Yanı kasları kontrol ediyor. Bu durum daha da manyak bir sonuç demek karınca bana neler oluyor ayaklarım beni nereye götürüyor diyordur hahahah. Eskisine göre daha zalimce.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7. Vadeliler yeşil başladı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanının verdiği Hz.Ömer örneğindeki gibi Allah'ın bir kaderinden başka kadere kaçmak dışında bir seçenek yok.

Matirx 3 de Neo gitti merkeze, ama onun gibi çok kişi daha önce bir sürü aşamaları aşıp gelmiş.

Evde yalnız olmamın bir nedeni de o, kaderin peşinden koşmak yerine o bana gelsin diye bekliyoruz bakalım ne olacak.

Materyalist felsefede olan için de akıl ve bilim ne diyor ise ona uymak en uygun şey.

Bir insan için vereceğim tavsiye kendini koru başkalarına da saygılı ol şeklinde olurdu. Başkaları için onlara faydası olan bir şeyler yapabiliyorsan mutlaka bir karşılığını bir gün fazlası ile alırsın diye düşünüyorum ama garanti veremem.
    Kaderin pesinden kosmaktan korktun mu ?

O senin pesinden kosmaz

Gelip bulur seni

Simdilik gelmek istemiyorsa bir sebebi vardir

Sayfa 56/1001 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz