Neyse gecenin bu saatlerinde gelen yetersiz ve karmaşık söylemlere kafa yorup başlığı gereksiz yere işgal ettim çok net ve son olarak Suriye bir bataklıktır ve içine giren herkes kendi payını alır en büyük güçten en küçüğüne kadar...
Neyse gecenin bu saatlerinde gelen yetersiz ve karmaşık söylemlere kafa yorup başlığı gereksiz yere işgal ettim çok net ve son olarak Suriye bir bataklıktır ve içine giren herkes kendi payını alır en büyük güçten en küçüğüne kadar...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Başbakan dolar daha da inecek diye açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı geçenlerde 3,50 seviyelerini işaret etmişti.
%100 dolarda olmama rağmen ülkemiz ve milletimiz için gerçekten bir dengede olmasını istiyorum. Ama cephane çok az merkez bankasında. Mayıs sonuna kadar da rezervlere eklenmesi olası 5 milyar ı da 3,53 den tl ye endeksledi.
Nasıl olacak bu iş ?
Mart da FED'in artış yapma ihtimali her geçen gün artıyor , ihtimalin artması doları hareketlendirecektir.
S.A
Hayırlı ve bol kazançlı bir hafta olması dileğimle..
Benim bir ön görüm var ne kadar tutacak bilemiyorum ama şöyle..
Hükümet referandum geçesiye kadar doları reisin dediği seviyenin altına getirmeye çalışacaktır ki, meydanlarda Milletim ile beraber ekonomik saldırıya karşı geldik dolaresi aşağı indirdik demelerini beklediğimden, çok aşırı bir olay olmadığı sürece dolares usul usul aşağı gelebilir, tabikii bence..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
benim fibo seviyelerim böyle.. bakalım tutacak mı? bence..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Yukardaki beş dakikalık Alttaki 30 dkikalık anladığım kadar otuz dakikalık dan henüz yol izni çıkmadığı mı ?
![]()
Yer İmleri