Sağlık Bakanı : Bazı illerimizde normalleşme geç olacak
Sağlık Bakanı : Bazı illerimizde normalleşme geç olacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bugun bir acil bolumu calisani ile karsilastim ve kadinin dedigi son 10 gunde 3 ay evveline geri donduk diyor..
yasaga ragmen vaka sayisinin 10 bine cikmasindan belliydi zaten.
Sağlık Bakanı : illerimiz haftalık ortalamasına göre düşük , orta , yüksek ve çok yüksek olarak sınıflandırılacak . Bu konuda Bilim kurulunun çalışması hazır ve kabineye sunulacak , kabine sonrası hangi iş kollarının hangi illerde açılacağı kabine toplantısı sonrası belli olacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sağlık Bakanı : Biz aşıyı diğer ülkeler arasından en düşüğe alan ülkeyiz , bu iddiamın arkasındayım
Arkadaşlar rica etsem,geçen haftaki DTH ları yazabilir misiniz?Bugün merkez bankası açıklamış olması gerekiyordu,bulamadım......
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Sağlık Bakanı : (CHP liderinin iddiası ) : Aşı savaşımın yapıldığı bir dönemdeyiz , böyle bir dönemde üretici firma bedelsiz aşı verir mi ? Bu akılla açıklanamaz
Sağlık Bakanı : Üretici Firmanın bize yazılı cevabını okuyorum , siz bizden teminat istemiştiniz biz teminatı sağlayamamıştık , bu nakit akış yönetimini sağlamak icin biz distribütörümüz olan firmaya bedelsiz olarak bu asiyi verdik ama biz sizden ücretini olduğu gibi aldık
Bakan Koca:
- İllerimizin risk durumlarına göre farklı iş kollarımızın faaliyet serbestliği konusunda Bilim Kurulumuzun çalışmasını Cumhurbaşkanımızın başkanlığında Kabinemize arz edeceğim
- Alınan kararları tensipleri halinde Sayın Cumhurbaşkanımız açıklayacaklardır
Amerikan 10 yıllıklar kaldırmış gidiyor.
Q2 de 2013 tekrarı olabilir, Try brl zar savunmasız demiş nordea
Yer İmleri