Sayfa 56/294 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
Arama sonucu : 2351 madde; 441 - 448 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

1.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    Sermaye tavani olmus 450 milyon. Hisse 2 tavan yapmis bozmadan. Forum sessiz twitter sessiz.. guzel toplamislar heralde.. duse kalka hedefe diyelim.. daha haber dustugu gün adsiz abi yazacak forumda. Sozu var haber düşünce yazicam diye

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Böyle devam etsin bırak sessizlik olsun sorun değil 😃

2. Dört seans daha tavan yaparsa Egeen i geçeriz neden olmasın içimden bir his öyle diyo
    Tabiki benim kendi düşüncem kimseyi bağlamaz

3.  Alıntı Originally Posted by Yorgun savaşçı Yazıyı Oku
    Dört seans daha tavan yaparsa Egeen i geçeriz neden olmasın içimden bir his öyle diyo
    Tabiki benim kendi düşüncem kimseyi bağlamaz
    eee 2020 de konya egeeni 2 ye katlamıştı olmaz diye kural mı var o da gelir ama patron fısıltısını işitebilirsek patron ne derse o olur.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,605
    emeklerinize sağlıktevfikzeybek1995 ve srkncrypto

Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    eee 2020 de konya egeeni 2 ye katlamıştı olmaz diye kural mı var o da gelir ama patron fısıltısını işitebilirsek patron ne derse o olur.
    Sene kaçtı bilmiyorum 45 tl den Egeen almıştım sığ hacim siz epeyce elimde tutup 56 tl den satmıştım az bir lot da değildi elimde şimde o lotlar elimde olsa hesaplayamıyorum ne kadar olacağını 🤔

6. Adsız güzel insan dan iki kelime yazsa

7. Tavana yakin islem geciyor. Islem hacmi cok yukseldi. 5000 lerde pili bitmez umarim. Islem hacminin baya baya yukselmesi mal bosaltmaya varmaz insallah.

Fiyat 5180
    Yuzde 9 civari arti.

Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Tavana yakin islem geciyor. Islem hacmi cok yukseldi. 5000 lerde pili bitmez umarim. Islem hacminin baya baya yukselmesi mal bosaltmaya varmaz insallah.

Fiyat 5180
    Yuzde 9 civari arti.

Ytd
    5000 e kadar saldi.

Yuzde 5 te. Yakinda devre yi keseriz. Tradelik almis olanlarin cikmasi mantikli gibi. Asagilardan imkan verir gibi hareket ediyor. 6000 i gormeden havlu atmasi iyi olmadi.

Not: sabah sabah 10000 lot islem oldu. Dunku hacimi simdiden yakaladik.

Ytd

Sayfa 56/294 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •