Şirketimiz emsalsizdir. Satan çıksın gitsin Asıl yukselecegimiz zaman 2025 2026 2027 bölünecek yine 100 TL olacak ..lodrik okadar mal aldı babasının hayrınami günlük fiyat hareketleri sadece psikolojik
Şirketimiz emsalsizdir. Satan çıksın gitsin Asıl yukselecegimiz zaman 2025 2026 2027 bölünecek yine 100 TL olacak ..lodrik okadar mal aldı babasının hayrınami günlük fiyat hareketleri sadece psikolojik
Aksa Düşmanlarını Yenecegiz
Aksa 40 yıldır aynı aksa,bedelsiz açıklayınca doluşup temelden yoksun abuk sabuk bilmem kaç kat gidecek diyenler en ufak karşıt fikre dahi tahammülsüzler.Yazdıklarında tek bir tane analizi/veriyi/şirket değerine dair yorumu olmayan,onuda geçtik analizvari içerik dahi olmayanlar benim yazılarıma kafayı takmış.Akıllarınca eleştirel yazanları susturup goy goy eşliğinde algıya devam edecekler.Gerçekleri bıkmadan yazmaya devam.Ciddiye alınmak istiyorsanız karşıt yazdıklarınızın altını temel ve teknik ile doldurun.Siz yokken biz vardık,yarın siz gideceksiniz biz yine burada yatırımcı olarak devam edeceğiz.Bu arada halen beni block listlerinize almamışsınız.Beni bloklayın rahat edin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cahillik mutluluktur!
Niye birbirinize devamli laf atıyorsunuz ki hepimiz ortak degilmiyiz
2015 den 2020 ye kadar bir gün bile tavan yaptığını görmedik, yanlış hatırlamıyorsam en son tavanı Ford ile ilgili bir haber çıkınca yapmıştı, ne kızdık ne de şikayet ettik yıllarca biriktirdik fiyata bakmadan, temettü lerimizide aldık ( bu yılki temettü ile hanıma orta çaplı bir araba aldım sözüm vardı) şimdi de bedelsizi bekliyoruz, gerçi 2020 de yüzde yüz başvuru yapmış spk yüzde 75 onaylamıştı umarım yine öyle bir şey olmaz, rabbim nasip ederse 2028 e kadar devam, her zaman söylüyorum AKSA diye yazılır KRAL diye okunur...
Geçenlerde az bir dalgalandı ve duruldu, aslında tam da dalgalanması gereken zamandayız, tuhaf hisse.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
--130 a değdirmeden rahat etmeyecek spek-tahta yapıcı, kafasında bir rakam var ise mutlaka orayı gösterir...
"Düşük katma değerli ürünlerde pazarlarını Kuzey Afrika, Asya ve Uzak Doğu ülkelerine kaptıran tekstil ve giyim sektörlerinde yaprak dökümü̈ derinleşti. Son bir yıllık dönemde 2 binin üzerinde firma kapısına kilit vurmak zorunda kalırken, istihdam kaybı da 200 bini aştı."
ekonomim.com
AKSA açısında ilgilenenlere ...
Yer İmleri