Sayfa 56/693 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon
Arama sonucu : 5541 madde; 441 - 448 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Üç beş sene önce gözü kararttım özel hastaneye gittim hanımın dizinin arkasında baker kisti var. Ortopedi Dr a aynı hastanede çalışan kardiyovasküler uzmanı arkadaşıma telefon açtırdım fazla öpmesinler diye. Ortopedi Dr u abuk subuk tahliller film mr derken sadece mr farkını ödeyip kontrole gitmeden kaçtık. Sadece enjektör ile sıvıyı çekecek onun için gittik. Sonuna kadar beklesem maaşım yetmezdi. Eccuk öptürdum kaçtım.

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Rektörü tanıyorum benim çalıştığım dönemde asistandı. Muhtemelen de Konyalı. Yine de iyi bir kadro kurmuş. Ama 128 tıp fakültesinin çoğunda hematolog onkolog çok iyi beyin cerrahı Gastroenterolog yoktur. Sizde de ek****** bunlar.

3. Sağında solunda prof doç yazan Dr ların bazılarında sıkıntı var. Bazıları mr a bakıp okuyamaz onun zamanında mr yoktu. Bazıları bypass bilmez bazılarının uzmanlık aldığı yıllarda bugün ki bir çok hastalığa ait teknoloji yoktu. Mesela bugün prostatı lazerle tedavi ediyorlar çoğu prof bunu hiç görmedi. Adamın yaşı zaten gelmiş gözü görmez. Benim girdiğim ameliyatlar var basit bir operasyon laparoskopi. Dr un göz görmüyor koter ve bıçak var hastanın orasını burasını kesip kesip yaktı. İyi Dr biraz genç idealist araştırmacı ve cerrahsa el becerisi olacak.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Forumda şalteri indirseler gerçekten çil yavrusu gibi dağılırız.
    Gerçek hayatta çoğumuz birbirimizi tanımayız. Ben kimseyi tanımıyorum mesela.
    Reha Kaya’nın gerçek adı bu tamam da nereden bulacağız kendisini. Ayhan başkanın gerçek adı Ayhan mı acaba onu bile bilmiyorum. Misal benim adım da Ege değil.
    Gamet’i iskenderciye götüreceğim ama nasıl buluşacağız. Tanımıyoruz ki birbirimizi. Üçyolda Gamet Gamet diye ortalıkta dolansam deli derler bana.
    Veya Batman, kendisini Batman şehrimizde mi arayacağım bilmiyorum.
     Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku
    Aksi bir durumda toplanma yeri önerisi olanları piste pardon sahneye bekliyoruz!

3520 : Simurg'un Köşesi
    https://forum.keyborsa.com/

Dursun aklınızda ben takılmam ayyaş kuzuyu okursunuz.
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    https://forum.keyborsa.com/

Dursun aklınızda ben takılmam ayyaş kuzuyu okursunuz.
    Başkan uyandı ben yeniden yatacağım.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Başkan uyandı ben yeniden yatacağım.
    Bütün gece gürültü ediyon çenen düşüyor uyumak mümkün mü
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    forumun kapanacak falan laflari nereden cikti?
    Onu sen bize söyleyeceksin.
    Maaş alan ve yönetimde olan sensin.
    Yok ben yönetimde değilim diyorsan, sana ne karşılığı ücret veriliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bizim oğlan 22 yaşında. Başvursak, geriye dönük alabiliyor muyuz?
    dilekçenizi yazın üstadım %31 faizi ile geriye dönük almak için

Sayfa 56/693 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •