yine yaptı yapacağını..
günlük son 4-5 gündür aynı şey..yukarı doğru sert sorty.ler..
3.13.e kadar sert gidip geri geliş..
yukarıda sn.fokia.nın dediğigibi.3.0x.lere sevinir oldu yatırımcı..dolar 2-3 lira iken bu tahta 8 lirayı gördü..unutulmasın..kıymetini bilen biliyor..
olumsuz konuşan hissenet uyelerini de artık ciddiye almanın bir anlamı yok..
onların işi o..![]()
https://www.tarimdanhaber.com/haber/...haber_id=11534
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gubrf herzaman takip ettiğim hisse...şimdilik takip ediyorum düzgün bilanço ya dönük işaret görene kadar...bilanço düzelmediği sürece hareketler spekülatif olur...bu ülke tarım ülkesi idi tarım hissem olması normal....son zamanlarda hükümet tarımı unuttu o yüzden hissede unutuldu gözden düştü....hükümetin tutumunu takip ediyorum gerçekçi çözüm sunacak mı bakıyorum.....gıda enflasyonu düşmesi demek tarımda ilerledik anlamı taşıyor o zaman gubrf alım zamanıdır....
bak arkadaşım daha geçen hafta yusuf bey zorda kalıp hissesini sattığında çok doğru karar dedin ve o günden bu yana hisse yükselişte ve başkasının mecburiyetten satmasına çok doğru karar deyip insanların aklını bulandırma dediğimde bana yukarıdaki cevabı verdin. Bir daha bu hisse ile işim olmaz dedin. Şimdi de daha hemen yukarıda gübre her zaman takip ettiğim hisse diyorsun. Senin hangi söylediğine itibar edelim? Evet ekonominin ve tarım / inşaat özelinde söylediklerin doğru ama zaten bu hisseler o nedenlerden dolayı bu kadar düştü. Eğer bu sektörler kötü ve yanlış yönetilmese idi bu hisseler bu fiyatlarda olmazdı.
o kötü dönem bu sektörde geçmiş değil....o yüzden bu hisse alıp başını gidemez boşuna da beklememiş olur demek istedim....bekleyince hisse kaçmıyor.....gübre ve tarım her zaman takip ediyorum doğru....takip etmek başka ortak olmak başka....ben 1 yıl aseln takip ettim uygun zamanda girdim mesela.....gubrf de hisse dip yapmış olabilir ben düşecek demiyorum...güçlü yükseliş için ortam sektörün durumu uygun değil diyorum..spekülatif bir atak olur mu bunu bilemem......
Haydi gübre kim tutar seni beee,ytd.
Yer İmleri