Sayfa 560/832 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon
Arama sonucu : 6649 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1. Tat gıdanın faaliyet raporunu okurken şimdi fark ettim. Tat'ın Bursa'da salça ve konserve fabrikası varmış. Satılık fabrika Tat'ın fabrikasıysa ilginç bir durum olur.

SM-T720 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2020 deki KAP açıklamasında:

Tesis yıllık olarak 300 bin ton domates, 100 bin ton patates ve 80 bin ton sebze işleme kapasitesinde olacak.

Yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlayacak...

denmiş...

http://eced.csb.gov.tr/ced/jsp/ek1/30243#

ÇED başvuruda 50 bin 238 ton salça üretiminden, 19.340 ton sebze konservesinden, 131.040 dondurulmuş gıdadan

Planlanan proje kapsamında 300 personel görev alacaktır.

bahsedilmekte..

6 kilo domatesten 1 kilo salça elde ediliyor diye biliyorum...300 bin ton domatesten 50 bin ton salça...

yani kapasite artışı çok ciddi değil gibi, dondurulmuş gıda da muhtemelen patates olsa gerek...

--ayrıca, kapasite artışı imiş, yani daha önce birileri ÇED i almış, yani sıfırdan bir tesis değil ise, bir devir olması lazım...bununla ilgili bir bilgi var mı?
    Son düzenleme : ft-2; 13-06-2022 saat: 00:11.

--bilançolar şeffaf değil, karartma var...

--satışların maliyeti tablosunun ayrıntısı 2017 den sonraki bilançolarda gözükmüyor..., yani stok değişimlerini, ilk madde ve malzeme giderini, genel üretim giderini, direk işçilik giderini göremiyoruz...brüt karlılıkta artışın ne kadar satışların yüksekliğinden ne kadarının maliyet düşüşünden geldiğini anlamak imkansız...

4. Faaliyet raporuna baktığımda bütün fabrikalarda salça konserve dondurulmuş ürün vb toplam kapasite 287 bin ton gözüküyor yeni fabrikada toplam kapasite 200 bin ton tonaj bazında baktığında yaklaştık kapasite %70 artmış oluyor güzel ve yüksek bir oran bence.Ytd

5. Ürünümüz sadece domates mi bamya ya bak pazarda kilosu 50 lira kapya biberde öyle közlenmişini koy cam kavanoza dizdir raflara Terki joe müdavimi bunun ikişer ikişer alır eskiden beri çilingir sofrasında demlenirken Grand la Tukaş ı konuşurlar oldum olası yürü be Tukaş bekleme yapma trafik müsaitken Ytd

Daha ilk yazısında, bardağın %99 tarafı dolu iken,%1 boşluğu görmek,kıskançlıktır,milletin elindeki mala göz dikmektir.
    Yıllardır kozalaklara demediğini bırakmadı,en çok prim yapan o şirketler oldu.
    Şimdi de gelmiş,"yok bilanço şeffaf değilmiş,karartmaymış",,sanki şirketin denetçisi yok,spk buna göz yumuyor sanırsınız.
    Arkadaş madem geldin,1 kerede olumlu şey söyle ya,ağzından bal aktığını görelim.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

7.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --bilançolar şeffaf değil, karartma var...
    Hisse netin ters indikatörü ile bütün bileşenler tamamlandı.

Usulsüzlük varsa SPK ya yazacaksın, burası karar mekanizması değil.

Alıntı Originally Posted by Rick Guerin Yazıyı Oku
    Hisse netin ters indikatörü ile bütün bileşenler tamamlandı.

Usulsüzlük varsa SPK ya yazacaksın, burası karar mekanizması değil.
    Bir şortçunun tetikçisi olabilir,komisyon mu alıyor nedir?
    Başka izahını bulamıyorum çünkü.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfa 560/832 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •