Sayfa 560/1002 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Böyle haber ve yorumlar çok görüyoruma ama benim düşüncem bunlar 2023'e kadar seçime gitmez, ve hatta eğer bir punduna getirebilirlerse o zaman bile gitmemek için herşeyi yaparlar, siyasi suikast,savaş vb şeylerden bile çekinmezler...

‘Safları sıklaştırın’ ‘İktidar seçime hazırlanıyor’

https://tele1.com.tr/saflari-siklast...aniyor-432583/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Vedat Özdan
    @VedatOzdan
    ·
    Jul 13
    JPMorgan:
    Bir yıldan uzunca bir süredir tedavüldeki Bitcoin’in %90’dan fazlası el değiştirmedi. Alım-satıma konu olan kısım, tedavüldeki Bitcoin’in %5-10’u. Gerisi, devir hızı düşük hesaplarda tutuluyor!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,092
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Böyle haber ve yorumlar çok görüyoruma ama benim düşüncem bunlar 2023'e kadar seçime gitmez, ve hatta eğer bir punduna getirebilirlerse o zaman bile gitmemek için herşeyi yaparlar, siyasi suikast,savaş vb şeylerden bile çekinmezler...

‘Safları sıklaştırın’ ‘İktidar seçime hazırlanıyor’

https://tele1.com.tr/saflari-siklast...aniyor-432583/
    İhtimal dahilinde,kaybolan silahlar emniyete ağır silahlar,tehditler,sadat vs...emme korkunun ecele faydası yoktur hala onu çözememişler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,092
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Akbank’tan sonra Ziraat Bankası’nda da sistem gitti

https://tele1.com.tr/akbanktan-sonra...-gitti-432762/

https://twitter.com/search?q=%23zira...ertical=trends
    Bugün Giresunda iş bankası ATM'lerde sorunluydu,halk bankası ziraatte sorunluydu...bu bana alıştırma talimi gibi geliyor,zaten 2001 krizinde Ecevit para veremedi söylemide bana bir tuhaf geldi.Bütün krizlerde vatandaşın cebinde iyi,kötü nakit vardı kredi kartı oranı azdı,şimdi herkes borçlandırılmış,zaten kasada para yok,satılacak birşey bulamadıklarından sağda solda kalan vakıf arazilerini satılığa çıkardılar vs-vs,işin garibi hala çağ atladık üretim süper deyimleri,sanırım aç tavuk kendisini buğday ambarında sanır misali gibi herşey...Bankalardan edindiğim bilgilere göre yeni sistem eski sisteme göre uyumsuzmuş teknoloji olarak,bunu yapacak elamanlarda yetersiz bilgiye sahipmiş,verilerdede sorun varmış,aniden veri bilgileri algılamazmış yeni sistem,sadece önceden yüklenen verilerlen hareket edermiş sistem,yani ülkemizin teknolojik bilgi elemanlarıylan bu kadar,demekki yetersizmişler,bu eğitimlen bu kadar.

Sağlık Bakanı : Vaka sayılarımızda belirgin bir artış var

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sağlık Bakanı: Sinovac aşısı olanlar 4 hafta iken , Biotech aşısı olanların 2. Doz aşı olma süresi 3 haftaya çekiyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Bakan Koca: Önümüzde bir İngiltere örneği var. Salgın bitme noktasına gelmişken bir anda onbinlerce vaka ile karşılaştılar. Sevindirici olan, artan vaka sayıları vefat sayılarını şimdilik artırmıyor.

Sayfa 560/1002 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •