12 milyon hacimleri % 10 a yakın düştü hala düşüyor. Hacim çok fazla değil acaba yükselir mi
12 milyon hacimleri % 10 a yakın düştü hala düşüyor. Hacim çok fazla değil acaba yükselir mi
Namızsın bugün 186 altına indirmedi,dün 70 yaptırmıştı,2.06 gördü bugün endex 800 artıdayken,endexs 1500 eksiye geçti 90 altını gördü...zaten olacağı buydu,endexsin sert satışına bütün hisseler nasibini alır,sadece beklentililer hariç,oda zaten borsada 3-5![]()
Hisse %20 yiyor, 8'den 1.70'ye iniyor, burda 30 sayfalik aglama, hakaret, kufur yok. 1 sayfa yazilmis.
Hosuma gitti bu. Ekmek cikacak burden, yavas yavas kemirmeye baslayalim.
Altin kaplamali plaket dagitacakmis ..... Daha ne instiyonz ......
Bana göre buralar dip sadece süründürecek ytd.
Unutulmaması gereken bir şey var, bu hisse bedelli için başvurdu ve şirket 2,01 den almayı taahhüt etti, yani 2,01 altında kalması demek bedelli olayının şu anda olmama ihtimali kuvvetli, ayrıca olursa, spk bu fiyatta iken izin verirse küçük bir ihtimal nuda, başvurudaki taahhüt nedeniyle şirket 1,90 fa olsa fiyat 2,01 den almak zorunda satanlarinki, dolayısıyla 2 üzerini geçmek zorunda bu durumda. Burdan mali dağıtırlarsa millete ve 2 üzerine atamazlarsa bedelli diye bir şey olmaz. Cunki bedellideki her lot için bir lira fiyat belirlediler, buda başvurudaki şartnameye aykırı, ya 2 lira üzerine atacaklar mecburen veya spk reddeder.Ytd.
alibin avtur una %70 ve avgyo suna da %30 ikiye bolup yatirim yaptim, aventura neden %70 . Avturun yukari cikis noktasi avgyo ya gore daha yukarda, ayrica avtur bedelli icin basvuru yapti ve basvuruda 1 tlye 1 lot verecek 2,01 den de ben alrim dedi dmkim satarsa diye, bunu sart koydu.yani avtur su anda 1,91 de , bu durumda 2 altinda kalirsa bedelli onaylanmaz, onaylanmasi icin 2 ustunde olmasi gerekiyor, bu şapşal sanirim verdigi taahhutu unuttu veya avturla bu aralar ilgilenmiyor, yani yarin 1,90 dan alanlar bir defa buna gorede 2 lirayi garanti ediyor. Ve diger taraftan bedelliden gelecek para ile de edirnede 23 donum uzerine tesis yatirimi yapacak, yani bir beklentisi olacak,
bu yuzden %70 aventura girdim, %30 da avgyo ya bagladim, bunun sebebide bu kagitla Cok oynuyor asagi yukarı, bir anda tavan ve taban yapabiliyor, bunuda risk ettim diyelim hayirlisi bakalim.ytd
Yer İmleri