Sayfa 560/871 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by Red Kid Yazıyı Oku
    Birader biz en azından senin gibi şovmenlik yapmıyoruz. sen o resmin hiç bir yerinde yokken kendin yapmış gibi insanlara ukalalık ve megalomanlık yapıyorsun. Hala neyi kaçtan alıp kaçtan sattıklarınla ve hayat hikayenle insanların gözlerini boyuyorsun. Eğer bu ise yazmak yazmıyorum. Bu resim yapmak değil. Resim yapmaya çalışanların yanında saray şaklabanlığı yapıyorsun. Bize ne senin ne alıp sattığından, hayat hikayenden. Herkesin sıkıntıları, hikayeleri var. Hala boş yazıyorsun boş....
    tamam kardeşim sende dünden beridir tuturmuşsun boş yazıyorsun diye...işte topik dolu şeyleri sen yaz...ben kenara çekiliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Pazartesi credit 41 bin satista liderdi. Ama pazartesinin takasinda citi 28 bin artida. Bugun yatirim finans citi icinmi alim yapio

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Fuul maldayım ve endeks son bir kaç gündür çok sert düşüyor...:) 2008 yıllarında buna benzer düşüşleri hatırlıyorum...bir ara endeksin %5 düştüğü günleri hatırlıyorum...o vakit bir çok hisse taban yapmıştı...şu anda buna da şükür ediyorum..

şu trump ne yapacaksa yapsın artık piyasalar çok gerildi..atsın bir kaçtane füzeyi esada iş olsun bitsin yahu..stresini tüm dünya çekiyor....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Ayıp ayıp :)

5. syncelik ustam bu senin için.
    Günlük pasta.
    Göreceli iyi kapattı ve pasta da fena değil bence.
    http://

6.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    syncelik ustam bu senin için.
    Günlük pasta.
    Göreceli iyi kapattı ve pasta da fena değil bence.
    http://
    pasta çok leziz eline sağlık dostum.

Sayfa 560/871 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •