Sayfa 561/1223 İlkİlk ... 614615115515595605615625635716116611061 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 4,481 - 4,488 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. dollar 4.85 oldu.
    way anasını sayinseyirciler
    mazuta zam gelü yine
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    merkez bankası bir hamle yapar mı acaba? yaparsa ne gibi bir hamle olabilir...

Bu bölgelerde yapamaz diye düşünüyorum. 4,2 de yapması lazımdı yapmadı, 4,9 da yaptı. Müdahale için yeni rekor rakam lazım. 5,1 tl gibi.

3.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Mb ilk toplantısında faiz artırmazsa bu dolar ne olur ?

Benim çocuk bile bilmiyor
    hayır faiz artırsa reseyonun önünü açar artık,artırmazsa belki de yeni zirve yapacak ,çünkü bu fiyatdan bono almak yerine satış yapıyor yabancı,çok zor işi bakanın ve mb nın,güven verilmeli dışarıya.........

4. Dolar 5.1 e kadar sasirmam

Üstünde ne olur

Sasiririm

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    hayır faiz artırsa reseyonun önünü açar artık,artırmazsa belki de yeni zirve yapacak ,çünkü bu fiyatdan bono almak yerine satış yapıyor yabancı,çok zor işi bakanın ve mb nın,güven verilmeli dışarıya.........
    yanlış bir düşünce bence..

"bakanın işi, görevi" diye bir tanımlama yanlış yani..onlar sadece vitrinde..

recep erdoğan ne isterse o olacak..

realite bu..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Bu bölgelerde yapamaz diye düşünüyorum. 4,2 de yapması lazımdı yapmadı, 4,9 da yaptı. Müdahale için yeni rekor rakam lazım. 5,1 tl gibi.
    5.2'dir o..
    İlk hedef tabi...
    Ama sanki 24'üne daha da yukarıdan girecek gibi...
    Umarım yanılırım..

7. ELİT KISMI long açarken bende saat 16,47 itibariyle aşağıdaki grafiği attım hiç kimsenin umrunda değil benim de değil artık

dostlar kısa vadeli grafiğim'de sağ ok un altındaki renkler yükselme sıralaması henüz gerçekleşmeden nasıl bir algı anlayamıyorum getti ...

tospa için grafik gönderiyorum onun içinde kendi arşv forum a yönlendirem de burada boşuna çabalamış olmayalım

8.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Mb ilk toplantısında faiz artırmazsa bu dolar ne olur ?

Benim çocuk bile bilmiyor
    Mb denilen kurumun eli çok güçlüdür. Örneğin elindeki altınları geçici dolara çevirir, piyasayı etkiler kimsenin ruhu duymaz. Dolar düşünce yerine koyar altınları.

Sayfa 561/1223 İlkİlk ... 614615115515595605615625635716116611061 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •