Sayfa 561/996 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,481 - 4,488 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. [IMG][/IMG]

viop 4 saatlik...

1521 önemli direnç oluşturdu nu devam ediyor

1521 kırarsa hem nu bozulur hemde hareket yukarı sertleşir

kıramadığı sürecede short mantıklı olur
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

viop 4 saatlik...

Bende de benzer uyumsuzluk görünüyor saatlikte. Ona istinaden shortladıkça verdi belimize odunu iblis.

Uyumsuzluklar uzun sürerse geçmişte sert vermiş, ama uyumsuzluk gösterip sert aldığı da çok almış bir şey ifade etmiyor aslında...

154 kapanış bekliyorum
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bende de benzer uyumsuzluk görünüyor saatlikte. Ona istinaden shortladıkça verdi belimize odunu iblis.

Uyumsuzluklar uzun sürerse geçmişte sert vermiş, ama uyumsuzluk gösterip sert aldığı da çok almış bir şey ifade etmiyor aslında...
    Pozisyon almadan beklesen daha mantıklı değilmi kendi içinde ..??

Heyecan arıyorum amann 3-5 kontrat zaten dersen başka tabe..

5.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

viop 4 saatlik...

Çizdiğiniz kanal zaman olarak kaç saat sonra bitiyor, yani direnç ve alt kanal zamansal kesişme?

Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Pozisyon almadan beklesen daha mantıklı değilmi kendi içinde ..??

Heyecan arıyorum amann 3-5 kontrat zaten dersen başka tabe..
    Kısa vade düşüş trendinde alttan epey arıldı ortayı yıklar gibi geldi, geçerse diye 1 bölük saldım eğer planı yükseltmek ise 1500 altına salmamasını beklerdim. Düşürecekse de üstü bi yoklayıp düşürmesi daha mantıklı. Üst bant 1508, eğer giderse oradaki 2 3 tane 15 lik bara göre tekrar pozisyonu değerlendiririz...

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

uyumsuzluk tek başına değilde fiyatla birlikte takip edilmeli

mesela fiyat 1521 e geldiğinde yani dirence uyumsuzluk taki RSI DA düşene değmek üzereydi

yani shortl olayını uymsuzluk var diye değilde dirençlerde denemek stobun yakın olması sebebiyle zararı minimum tutar

1489 aştığında zaten hedef 1509 ve 1521 idi buradada 1509 ve 1521 arası short mantıklı olur ancak yine 1521 stop olur zarar minimize olur

1489 altındaki shortta 1490 stop olrak gidileilirdi

bol şanslar
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Kısa vade düşüş trendinde alttan epey arıldı ortayı yıklar gibi geldi, geçerse diye 1 bölük saldım eğer planı yükseltmek ise 1500 altına salmamasını beklerdim. Düşürecekse de üstü bi yoklayıp düşürmesi daha mantıklı. Üst bant 1508, eğer giderse oradaki 2 3 tane 15 lik bara göre tekrar pozisyonu değerlendiririz...
    Büyük düşüşlerden önce genelde önce bi öksürüyor..
    Sonra kusuyor..
    Yani günlük yüzde 1.5 2 lik bi öncü düşüş oluyor..toparlar gibi kapanış yapıyor..
    ertesi gün yatay açıyo..
    akşama kadar da ver babam ver oluyor..
    genelde son 2 senedir bunu gözlemledim..

adam hala sıfıra değince xu100 ateşe değmiş gibi zıplatıyor..

short kovalıyorsan..
    poz açma..(psikolojini bitirir görüşünü bulandırır aç kapa)
    148000 altı kapanış bekle..
    yok long abi bu bu borsa düşmez diyorsan da başka tabe..
    148.000 stoplu poz olur o zaman da..

Sayfa 561/996 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •