Sayfa 561/905 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 4,481 - 4,488 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Siparişler önceden verilmiş.
    Mayıs ayında teslim edilecek.
    Ortalığı bulandırmayın.
    İskele uzatımı o tarihte bitmiş olacak.
    Ytd

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Vinçlerden bahsediyor iseniz; evet siparişler verildi ama, Genel Kurulda Ahmet Bey teslimatların yanlış hatırlamıyor isem Çin den geleceğini ve 18 ay gibi sürebileceğini belirtmişti. Dadaş arkadaşta Genel kurulda olduğunu söylüyor idi, şayet bu yazıyı okur ise beni teyit edebilir.

2. Sayın Maharaj sayın Keko ve diğer arkadaşlar mükemmel yorumlar yapıyorsunuz harfiyen katılıyorum ve böyle akıl tutulması şeklinde gizli kalmış bu değeri keşfettiğiniz için tebrik ediyorum şimdi hali hazırda patronu 3 sene önce ki genel kurulda en az Alsancak limanından daha değerli demişti yani Alsancak limanı 2007 yılında ihalede Klralık olarak ki şu derinliği 10 metre ve malum sıkışık kent yaşamı içinde kalmış yetersiz hinterland a rağmen 1.275 milyar doları görmüştü açık artırma da şimşd limanlar eşi benzeri olmadığı için gerçek değeri açık artırma ile belli oluyor hani 2007 değeri ne göre bile iskonto ortada ama düşünsenize Eggub limanı da şimdi sene 2024 en az Alsancak llmanı derken bizi de açık arttırma ya konu etseler kimbilir kaç milyarlarca dolar a ihale de Çinliler Katarlılar kapışırlar şimdi çok haklısınız Byd yatırımı Eggub e piyango adeta oluşacak ekonomi ile artacak iş potansiyeli ile limanların değeri paha biçilmez bir noktaya muhtemel Çinliler zaten Eggub limanına hayran kalmıştı ve hatta ender yorgancılar demeci vardı Çinli liman işletmecilerinin Aliağa limanlarına ilgisi var diye gazete de demeci vardı ki olağan Aliağa limanları İpekyolu hattı dünyaya açılan stratejik değeri de olan bir alan yani hem su derin hem İpekyolu hem demiryolu otoban gelişen Sanayl hinterland vs o kadar çok Eggub piyasa değerlemesine konu olabilecek madde var ki şimdi yeni yatırım ile kapasite artacak dev gemiler yanaşacak ama zaten arkadaşlar hali hazırda mevcut bir limanımız var mı var bu limana patronu bile en az Alsancak llmanından daha değerli dedi mi dedi emsal limanlar milyar dolardan başlar iken işte basic değer 1 milyar dolardan mesela Kocaeli liman ki Yanyana koyun bizimki kat ve kat üstün hele bu Byd yatırımı bekleyişlere değerlemeye öyle çok katkısı olacak ki hem Byd hem yeni kapasite gelecek için mükemmel piyango gibi gelişme ama arkadaşlar zaten bizim mevcut kapasite sini fiyatlamaktan uzak bir borsa değerindeyiz borsa geleceği satın alır ama blz bırakın geleceği mevcut paha biçilemez benzeri olmayan işye anlatıyorsunuz potansiyeli ama biz geçmişi bile fiyatlamış değiliz enflasyon u fiyatlamış değiliz bu lşman bilanço zarar da olsa Byd olsa olmasa yeni yatırm olsa olmasa zaten bu şimdi var an itibari ile en az Alsancak llmanından daha değerli olması gereken bir limana sahibiz ama borsa bunu hemen şimdi fiyatlamalı yeni yatırımı beklemeye gerek yokki hani Byd ve yeni kapasite ayrıca fiyatlamamız gerekiyor onlar ek ama var olan mevcutu işte emsaller ortada. Beklemeye gerek yok hemen Şimdi yıllardır sanki liman hiç yokmuş fiyatlamasında olan liman artık o sayenizde sağolun sayın Maharaj muhteşem yorumlarınız ile gizli kalmış değer daha yeni keşfediliyor ama düşünsenize zaten eşi benzeri olmayan bir limana sahibiz bunu bu gündemler yeni kapasite ve Byd vs de var iken halka arz edilecek olsa sizce kaç milyarlarca dolara halka arz edilirdi böyle bir iskonto bence borsa tarihinde yok enflasyon ortada böyle enflasyon da böyle bir liman tuvalet kağıdı kadar bile enflasyonu fiyatlamadı her şeye zam geldi ama Eggub e indirim bir kilo et 1000 tl olmuş ama Eggub bu enflasyon da etin 50 tl olduğu zamanlarda kalmış halbuki Eggub enflasyon a tabi varlıklara sahip enflasyonu da fiyatlamalı yani nerden bakarsak bakalım hayatın olağan akışına aykırı iskonto ve milyar dolarlık limanı yok sayam aklı tutulaması fizik ekonomi her şeye aykırı şekilde unutulmuş gizli kalmış keşfedilmemiş bir hazine inş hızla gerçek değerini bulur
    Son düzenleme : dadaş3525; 21-07-2024 saat: 22:39.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Elimde çok yüklü mal yok keko dostum. Yeterli malı alamadım, satmak bir yana düzeltme bekliyorum ek için. Buna yeni egeen dedik boru değil.

Atatp da erken çıktık doğru amma ardyz yi 22 den yakaladık 66 dan teslim ettik. Yani atatp da kaybedilmiş bir şey olmadı benim açımdan. Ama eggub için şuan öyle bir alternatif yok maalesef, hele ki bu fiyatlardan hiç yok!

Size katılıyorum yeni egeen olabilir 🙏
    En son genel kurulda patron arsa güncellensin profesyonel bir Expertiz firmasına değerleme yaptırın taleblne blz arsa çok kıymetli biliyoruz demişti şimdi arsa güncellesek siz bir de yüksek Bedelsiz istersiniz demişti yani sayın maharaj siz arsa için çok güzel bir ilan sahibindenki emsal ama o bile az şimşd bir Çinli bana lşman arsası bulun blok 700 dönüm ve su derinliği max 28 metre olsun dese bulamazsınız yani arsamızın değeri keza limanda öyle müzayede ile açık artırma usulü belli olur ama o arsa bilanço da 1.1 milyar sizin ilana göre olması gereken 10 milyar ve üzeri şimdi o halde yani mütevazi olarak örneke göre bile yeni oluşacak defter değeri ve bedelsiz potansiyeli ile adeta böyle bir şey yok şimdi böyle bile pd dd 1 lerde arsa sizin emsale göre güncellense pd dd eksi olacak ve yüksek bedelsiz potansiyel olan hisseler de pd dd 24-30-40-50 lerde olaya bakın ve işte o arsayı sadece ilana göre değil İpekyolu hattı olması işte su derinliği artan Sanayl yatırımları ve benzer liman bölgesi başka yok vs bu kriterleri de dikkate alarak yapılacak arsa değerlemesi de olsa aklı almaz inanılmaz bir bedelsz potansiyel ve yeni defter değeri ortaya çıkar hani konuşacak o kadar çok şey var ki hem siz blr çimento otomobil vs fabrika her yere mümkün ama her yere llman yapamazsınız o açıdan Eggub nevi şahsına münhasır olağanüstü elmas ve pırlanta gibi kaşıkçı elması gibi bir değer diye düşünüyorum düşünsenize daha arsa değeri bile değil mevcut borsa değeri bırakın byd yi yeni kapasite yi daha arsası değil ve yeni kapasite ve byd ile Eggub te sizin dediğiniz gibi neden egeen gibi olmasın inş şu anki liman sanki hiç yokmuş fiyatlaması geçmişte kalır ve yeni kapasiteyi yatırımı beklemeye gerek yok zaten hali hazırda böyle kaşıkçı elması gibi benzersiz bir lşman var ve yeni kapasite ve byd daha da değer katacak gelecekte ama blr an önce zaten var olanı fiyatlaması gerek aksi hayatın olağan akışına aykırı fizik kanunlarına aykırı en az Alsancak limanından daha değerli liman var gerçek hayatta şu anda zaten emsalleri milyarlarca dolar olan an itibari zaten var elimizde somut geleceği beklemeye gerek yok şu anda sahibiz bir şeylerin olmasına gerek yok fiyatlamak için ama borsada bu limanı hiç Sayan yok Sayan algı ilizyon var bu gizli kalmış değer artık keşfedilmeli

https://www.emlakjet.com/ilan/bulent-atesci-den-agir-sanayi-imarli-66000-m2-arsa-10043011/
    Son düzenleme : dadaş3525; 21-07-2024 saat: 22:30.

4. Sevgili dadaş3525, bu çıkışta en çok sizler için seviniyorum. Çok sabırlı ve azimli çıktınız sizleri tebrik ediyorum. Ben bir kaç deneme yaptım daha önce burda ama kol kesip gittim her seferinde. Her yüklü mal aldığımda verdiler hep aşağıya. Bu seferde tek girmeyelim dostlarla girelim bakalım ne yapacak gençer dedim. Aşırı alımları görünce mal kaptırmaktan korktu herhalde kazan kazana ikna oldu oda galiba.

Bu Gençer lere korkuyla karışık bir saygı besliyorum. Onun için temkinli iyimserim. Çok güvendiğim adamlar olsa idi full portföy burda olurdum. Çünkü eggub temel değerleri ve beklentileri bunu gerektiriyor ama aması Ahmet Gençer bana göre

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Konu sadece BYD değil ki, mevcut varlıklarının değeri bence yaklaşık 1 milyar dolar. Piyasa değeri anlık 5.750 piyasa oyuncuları bunu görüp pozisyon almış olabilir

Yoksa dediğiniz gibi 2 yıl sonra oluşacak olan bekletileri hisse10 günde 37 den kaldırıp 57 ye getirmelerinin çokta mantığı yok bencede

Lakin daha öncede dediğim gibi, şirket mevcut varlıklarının değeri mevcut piyasa değerinin çok üstünde

Arsa konusunda sit kalkmış olsada oraya villa falan olmayacak, olsada çok para etmez zaten malum ağır sanayi fabrikalarını dibinde

Artı o arsanın 500.000 metre karesi liman sahası olarak kullanılıyor zaten. Geri kalan alanda liman sahasına dahil edilecektir diye düşünüyorum

Diğer türlü hesaplar yanlış olur. 700 dönüm arsaya konut yapmaya kalksanız %40 nı terk edersiniz. Yeşil alan, park, yol vesaire gibi

400 dönüme 400 villa yapsanız tanesini 20 milyondan satsanız 8 milyar yapar ki bunun inşaat maliyeti vesaire değmez bu işe
    Neden tek taraflı bakıyorsunuz,65 den buraya düşmenin anlamı varmiydi diye düşünebilir miyiz.
    Favok gayet uygun sanayi şirketi için.
    Ne şirketler nerelerde borçsuz,hersene temettü veren bir şirketten bahsediyoruz.
    Yt.tv.degildir
    Sağlıklar

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Arkadaşlar oldu olacaktan ziyade birazda düz mantıkla bakmak lazım konuya

Aşağıda ki ilanı daha önce vermiştim, eggub arsasına emsal olabilecek tek yer şuan

Muhtemelen burası hala arkeolojik sit, ha satın alan adam çevresi vardır içinden geçer oranın o ayrı konu

Bu arazinin metrekare fiyatı 14.000 tl. Eggub arazisini bu oranla çarparsak 10 milyar tl yapar

Yani mevcut piyasa değerinden çok daha yüksek bir değerde arazisi. Eee bu fiyatlama içinde liman nerde!?

https://shbd.io/s/hEElj71v
    Sit alanı kaç kademe biraz bunu arartirin lütfen.

Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Vinçlerden bahsediyor iseniz; evet siparişler verildi ama, Genel Kurulda Ahmet Bey teslimatların yanlış hatırlamıyor isem Çin den geleceğini ve 18 ay gibi sürebileceğini belirtmişti. Dadaş arkadaşta Genel kurulda olduğunu söylüyor idi, şayet bu yazıyı okur ise beni teyit edebilir.
    Genel kurulda olduğunu soyleyipte, tutanakta ismi olmayana nasıl itibar edeceğiz
    Yt.tv.degildir
    Sağlıkla

8. Gelecekten geliyorum yarının tavanı benden olsun

Sayfa 561/905 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •