Bu arada bu hafta emeklilik fonlari da mal verdi 2.5 milyon civari onlarda var simdi ekran acik degil kafadan yaziyorum yanlis hatirlamiyorsam 400 bin lot garantiden yapilan satis da oydu onu da aldilar kucuk bir dipnot
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Eyvallah Sn Sorpressa[emoji113]
Arena guncel gorunumumuzu ekledim.
Yeni kanal yeni hedefler icin hem kanal direnci hem de onemli fibo 0.786 direnc bolgesi olan 54 civari hacimli gecilmeli..
Asagi dogru baskilanirsa 49/50 bolgesi onemli yakin destek bolgesi olarak takip edilebilir..
Elinde bulunduranlara bereketli kazanclar..
Kisisel gorusumdurr.Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.Alan da satan da kendi bilir..
Bu perea fonun satmasý..garip..kazanmamak mý?..istiyor..(madem 3 aylýk bilançosu iyi gelip verileri çok cazýp olacak??? bu kadar mý bilgisiz ve acemi bir fon..)
Hintliler, yatırımcıların da hint fakiri gibi yaşamasını istiyor galiba.[emoji23][emoji23][emoji23]
Arena enerji diye şirket kurmuşlar ama bununla ilgili tek bir haber göndermediler.
Åžimdi de yapay zeka iÅŸi. Bununla ilgili de ketum davranmazlar inÅŸ.
Hisse de güzel momentum var iken göndersene birkaç haber ama mimlidir bu çocuklar yıllar öncesinden. Temkinli olmak da fayda var o yüzden.
2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer Ýmleri