Türkiye Merkez Bankası ile Birleşik Arap Emirlikleri Merkez Bankası arasında
4.7 milyar dolarlık swap anlaşması imzalandı.
Türkiye Merkez Bankası ile Birleşik Arap Emirlikleri Merkez Bankası arasında
4.7 milyar dolarlık swap anlaşması imzalandı.
Hisse senedinin temettüleri benim maaş için planım. Eurobond'um da var ama çok iştahlı değilim. Bir miktar aldım ama TC nin junk bond'ları da kendine göre riskli.
Gavurun emeklilik fonlarında tuttuğu hisseler daha az riskli hem de getirisi daha yüksek. Üstüne üstlük, gavur çökünce dünya çöküyor. Yani kolay kolay çökertmezler. Çökse bile qe ile bilmemne ile ayaklandırıyorlar.
Ben böyle okuyorum olayları. Herkesin kendi bileceği iş tabi. O yüzden ağırlığı gelişmiş ülkelerin hisse senetlerine veriyorum artık. Hisseci oldum ama bist'in toplamdaki ağırlığı 5% i geçmeyecek. 10% da TC eurobond'a versem zaten aşırı risk yüklemesi yapmış oluyorum bu haliyle bile.
ytd
En iyi yol bildiğin yoldur. Yurtdışı hissede sorun eğer bizim ülkede işler kötü gidecekse kur farkından vergi ödüyor oluşumuz.
Sonuçta hepimiz aynı yolda gidiyoruz. Amacımız gelecekte kimseye muhtaç olmadan belli bir standartta yaşamak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kur farkı vergisi hisseyi satmadıkça yok. Benim açımdan tek sıkıntı ABD'nin temettülerden kestiği stopajı geri almak. Onun verdiği zararı da portföyü UK ile dengeleyerek azaltıyorum. Aslında sırf UK bile gidilebilir yani yabancı hisse olarak ama şimdilik stratejim böyle.
ytd
https://www.memurlar.net/haber/10111...evkilerde.html
Türkiye'ye döndükten sonra Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü görevine getirilen Hakan Atilla, görevinden ayrılmasının ardından yazdığı ve dikkat çeken kitabında 'Uçkur veya servet düşkünü tiplerin önemli mevkilerde' bulunduğuna ilişkin ifadelere yer verdi. Atilla, "Bazıları hala önemli makamları değersiz varlıklarıyla işgal ediyorlar. Vizyonsuzlukları, küçük hesapları, fikirler yerine kişilerle uğraşmayı seven bu tipler uzaklaştırılmadığı sürece ekonominin düzeleceğini beklemek hayalden öte değil" ifadelerini kullandı.
"Bir dolu dalkavuk"
Atilla, "Kendi gölgesinden korkan, ezik, hayatında adam yerine konmamış ama bir şekilde siyasi destekle makam sahibi olunca kendini önemli biri zanneden şakşakçılar ve bunlara ne büyük adam olduğunu hatırlatması için danışman adı altında ne iş yaptığı belirsiz, kişilik erozyonuna uğramış bir dolu dalkavuk var" diye yazdı.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri