Sayfa 561/1002 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,481 - 4,488 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bu matematikçi ABKA ya takılmadığım gün gece uyku tutmuyor ya neyse bu gece gidip rahat uyucaam

Sevgili ABKA ..Engin hoş göründen dolayı teşekkürler ..

Değerli şahsında tüm vobcu dostlarıma huzurlu geceler

https://www.youtube.com/watch?v=ThsfNjsfWKg
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...51#post5716451

Tabii ki ..matematikçi ABKA ile benim olayım ayrı

Değerli forum arkadaşım sayın ABKA şahsında tüm viob cu dostlarıma huzurlu geceler.

https://youtu.be/3uiynLutUNk
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,251
     Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Ben iş yat. dan işlem yapıyorum.
    Şimdiye kadar ekstra teminat olayı hiç olmadı.

Gedik hesabim da var.
    Orada hiç olmadı.

Şuan aktif olan hesap iş yat

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    GEDİK TE ŞU AN

dolar ve dolarla ilgili olanlara %50 ek teminat
    diğerleri pay ve endexlerde % 25 ek teminat isteniyor.
    Bear_Bull
    @BearBull26

3. Seçime sopayla gideceğiz sanki.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Seçime sopayla gideceğiz sanki.
    Orası kesin.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    merhaba ak yatırım bende 2,5 katı teminat istiyor,diger kurumlarda durum nedir aslında herkes buraya yazsada kurumları tanısak kim dost kim müşterisini sıkıştırıyor bilsek
    Yahu 2,5 kat nedir...benden bir şey istemedi kurumum(yfas), ya da bana bir şey göndermedi, başka müşteriye gönderdi mi bilmem.

Ama ata yatırım bu kadar da değil, geçen yıl bir iki kez %20-30 ek teminat istedi anında kestim viop işlemlerini...2,5 kat teminat isteyen kurumu anında terk ederim, al hesabını sok bir yerine de derim..böyle saçmalık mı olur.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    MALESEF Zora düşünce aracı kurumun umurunda değilsiniz. EKSİ BAKİYE OLUNCA BASKI,AVUKAT,HACİZLE sizden isterler) . Bu olay aracı kurumun kendini güvenceye alma olayıdır.Mesela müşteri eksi bakiyeye düştü.Bunu aracı kuruma hemen vermemesi söz konusu olabiliyor.

Ama bu arada aracı kurum müşteri adına zaten parayı vermiş oluyor.Sonra kendisi müşteriden tahsil edebilirse ediyor..Tabi ki bu bazen mümkün de olmayabiliyor. veya uzun zaman alıyor.

Zaten batan battı.zorda kalanda poz. kapatır.bu temkinli olay gelecek günler içindir.
    Değerli dostlar lütfen çok kazanıcaz diye kredili çalışmayın , kimsenin aracı kurumları zora sokmaya hakkı yok.Paran kadar konuş derler.Yani kendinizede eziyet etmeyin , para bu kolay kazanılmıyor.Para kaybetmektense , para kazanmamayı tercih edrim.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

7. Neden ek teminat isterler?

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Yahu 2,5 kat nedir...benden bir şey istemedi kurum, ya da bana bir şey göndermedi, başka müşteriye gönderdi mi bilmem.

Ama ata yatırım bu kadar da değil, geçen yıl bir iki kez %20-30 ek teminat istedi anında kestim viop işlemlerini...2,5 kat teminat isteyen kurumu anında terk ederim, al hesabını sok bir yerine de derim..böyle saçmalık mı olur.
    sizin kurum ak yatırımmı anlayamadım,birde müşteriye göre teminat varsa vay halimize,amaç eski vadeyi kapatıp yeni vadeye geçerken daha az kontrat açılması yani 5000 puan kafana 50 kontratla yediysen yeni vadeye 20-25 kontrat açmanı istiyor 5000 puan geri gelse bile zarar çıkmıyor

Sayfa 561/1002 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •