kasıtlı olabilir bedelsiz konusu zaten 3 ay olmuş onda pek bir şey yok ama halka arz olayını da başka sebepleri vardır her perşembe yukarı yapıp cuma aşağı basanlara sormak lazım.
aynı şeyleri 6 ay yaşadım ona rağmen tahtada bekliyorum. Umarım iyi olur.
spk olayını da bilemeyiz ki gesan agustos 2021 de halka arz olmuş zaten olur olmaz diğer firmasını koymasını spk belki de daha eski şirketlere imkan tanıyor.
yani açıkçası nırmal düşünmek gerekirse yani 2021 agustosta kendin halka arz olmuşsun 2022 de diğer firmanı da halka arz yapayım diyorsun?
daha eski köklü firmalar ilk defa borsaya açılacak ise onlara öncelik veriyordur belki spk.
sen daha 1 bucuk seneyi doldurmadan yeni bir halka arz yapayım diyorsun hele bir dur kendi firmanı bir 2 3 sene göster ne acelen var ki?
paraysa hisse de sattılar 375milyonu vermişler 275 milyon ceplerinde gidip yapsınlar bir şey..
ben bu düşüncedeyim açıkçası..
halka arz ohh ayı gibi para kazandık durun şunu da halka arz yapalım.. para içinse paraları var fazlasıyla..
ben zaten şirket 2 ye bölüneceği için hep olumsuzdum. yani elimde para olsa alfas astor smrtg alırdım illa bu sektorden hisse alacaksam.
kendi fikirlerim tabi bunlar linç yemeyeyim

Yer İmleri