Sayfa 561/892 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 4,481 - 4,488 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    kasıtlı olabilir bedelsiz konusu zaten 3 ay olmuş onda pek bir şey yok ama halka arz olayını da başka sebepleri vardır her perşembe yukarı yapıp cuma aşağı basanlara sormak lazım.

aynı şeyleri 6 ay yaşadım ona rağmen tahtada bekliyorum. Umarım iyi olur.

spk olayını da bilemeyiz ki gesan agustos 2021 de halka arz olmuş zaten olur olmaz diğer firmasını koymasını spk belki de daha eski şirketlere imkan tanıyor.

yani açıkçası nırmal düşünmek gerekirse yani 2021 agustosta kendin halka arz olmuşsun 2022 de diğer firmanı da halka arz yapayım diyorsun?

daha eski köklü firmalar ilk defa borsaya açılacak ise onlara öncelik veriyordur belki spk.

sen daha 1 bucuk seneyi doldurmadan yeni bir halka arz yapayım diyorsun hele bir dur kendi firmanı bir 2 3 sene göster ne acelen var ki?

paraysa hisse de sattılar 375milyonu vermişler 275 milyon ceplerinde gidip yapsınlar bir şey..

ben bu düşüncedeyim açıkçası..

halka arz ohh ayı gibi para kazandık durun şunu da halka arz yapalım.. para içinse paraları var fazlasıyla..

ben zaten şirket 2 ye bölüneceği için hep olumsuzdum. yani elimde para olsa alfas astor smrtg alırdım illa bu sektorden hisse alacaksam.

kendi fikirlerim tabi bunlar linç yemeyeyim
    Naten Esen ve Magen i 2 yıl içinde arz etti, orada ilişkiler önemli, Bıst içindeki ilk Yenilenebilir Şirketleri onlar olmuştu, ancak şuanda yatırımcısı pişman, bence bir süre daha onay vermeyecekler

Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Evet amacımız beyin fırtınası yapmak.Ben kasıt yoktur da demiyorum ama bu işte kasıt var diyenlerin gerekçesini merak ediyorum.Sıralama var ise mevzuattan bi alıntı gösterin örneğin ama yok çünkü maksat başka.
    bilemiyoruz ki ağaların ne planı var benim düşüncem tamamen çok erken olması agustos 2021 de kendin olmussun halka arz bence biraz kendini kanıtlamalısın ya da süre geçsin..

maksatlarını çözmeye çalışan küçük balıklarız

açıkçası tad vermiyor. yani olayı spk ya bağlamak istemiyorum şirketin de bir olayı olduğuna inanıyorum. çok şeffaf lar ise çıkıp bir şey desinler herşeyimiz tam bekliyoruz demekle de olmuyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    önce başvuranın onayı da önce çıkar diye bir kural mı var acaba? Işler sizin duygularınıza ya da önceliklerinize göre yürümüyor.eğer kasıtlı bir ayrımcılık varsa bizden önce şirket patronlarının açıklama yapması gerek.buradan bile siyaset devşirmeye çalışanlar var.
    önce başvuranın onayı (hatalı bir işlem yoksa) önce olmalıdır. Bu her konuda böyledir. Fırında ekmek alırken bile sizden sonra gelene ekmek verirse fırıncı kıyameti koparırsınız. Hatalı iş varsa da hatayı beyan etmelidir spk. Evrakta eksik yada hata vardır o nedenle iade ettim yada bekeltiyorum demelidir. Bültene 2 cümle daha yazmak çok zor değildir..burada bunları söyledik diyede siyaset yapmıyor sadece doğruları yada olması gerekeni söylüyorum. Yoksa bana ne kimin kime oy verdiğinden. Twitter da bu konuda yazılanları spk başkanı ve yedi sülalesine söylenenleri okusanız iyi olur. O zaman buranın ne kadar masum olduğunu çok daha kolay anlarsınız

4. yabancı alımı var o yüzden roketlemiyor hergün alıyor topluyorlar

Alıntı Originally Posted by ikonia Yazıyı Oku
    Naten Esen ve Magen i 2 yıl içinde arz etti, orada ilişkiler önemli, Bıst içindeki ilk Yenilenebilir Şirketleri onlar olmuştu, ancak şuanda yatırımcısı pişman, bence bir süre daha onay vermeyecekler
    Doğru arka arkaya halka arz etti. ama işte belki o zaman yapılan yanlıştı. Böyle gözü kara birilerini suçlamamaya çalışıyorum açıkçası mantığıma göre konuşuyorum.

benim için halka arzdan öte bedelsiz daha iyi malum tipik ky kafası hazır alfas vs hepsi fiyat yükselmişken bizim hemen bu fiyatlardan bölünmemiz ucuz gözüksün

Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    yabancı alımı var o yüzden roketlemiyor hergün alıyor topluyorlar
    yazını görünce bir bakayım dedim sabah en iyi alıcı yatırım finans ve bankof satmış azaltmış ilk 5 te bile yoklar

yabancı babalarının oglu mu yukardan aldırsınlar bizde burada bekliyoruz. ))

*Girişim Elektrik: Dicle Elektrik'in beton, köşk ve hücre alımı ihalesinin şirketimizin uhdesinde kaldığına dair komisyon karar yazısı iletilmiştir, işin bedeli vergiler dahil 5.074.362 USD

kap gelince basmışlar yine..

8.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    *Girişim Elektrik: Dicle Elektrik'in beton, köşk ve hücre alımı ihalesinin şirketimizin uhdesinde kaldığına dair komisyon karar yazısı iletilmiştir, işin bedeli vergiler dahil 5.074.362 USD

kap gelince basmışlar yine..
    O kadar guzel algı olusturdular sanki kap lar şirkete fayda kar degil zarar getiriyor havası olustu...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 561/892 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •