Sayfa 562/775 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon
Arama sonucu : 6199 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by merlinmer Yazıyı Oku
    Dün bugün işbankası 250.000 lot sattı , acayip bir para çıkışı var nedense yarın sağlam yükseliş gelmez ise 1.7 ler gündeme gelir
    Keske 1,70 ler gundeme gelse (hic ihtimal vermiyorum), malimizi 2 ye katlariz o zaman

Su endekste son 2 ayda 3-4 tane (adam gibi) prim yapmamis kaat kaldi, safkar da bunlardan bir tanesi.

Gerisini siz dusunun ve spekte bunun farkinda.

2.  Alıntı Originally Posted by merlinmer Yazıyı Oku
    Dün bugün işbankası 250.000 lot sattı , acayip bir para çıkışı var nedense yarın sağlam yükseliş gelmez ise 1.7 ler gündeme gelir
    hayaller paris gercekler ümraniye kardeş iş bankasının malını aldım ben bugunde dahil başkada varsa yarın öbür gün bakıcaz artık uygun fiyatdan bekliyorum.ytd

Duhul
    Sep 2019
    İkamet
    Söke/ at moment in Ankara
    Gönderi
    26
     Alıntı Originally Posted by AliUyanık Yazıyı Oku
    hay ellerin dert görmesin joker75 işte araştıran akıllı yatırımcı bir arkadaşımız len tesla gibi safkar var önümüzde haberimiz yok valla arkadaş göründüğün fiyattan alacan 1 puan veriyom sana
    Uyanık efe; dün akşam SAFKR’nin temel analizini dip notlarıyla birlikte 10 numaralık şahane bir sunumunu yaptı joker75 hocam. Sende hakkını teslim ederekten gönlünden kopan +1 puanı vermişin. İyi de etmişin. Kolay iş değil, global bağlamda şirketler arası ilişkiyi rasyonel saptayıp, artı bununla da yetinmeyerek yorumlayıp şirketin gelecek perspektifi, vizyonunu ortaya koymak. Hocamın emeğine sağlık. Ancak hocamın düşünemediği ya da bilmediği şey, İzmir’in havasına güvenilmez...

Uyanık EFEM; hazır Kemal hocamın işaret buyurduğu üzere, hangi şirketin ne zaman atağa kalkacağı belli olmadığına göre, naçizane bir önerim olacak. Foruma arada sırada uğrayan yazlıkçıların haricindeki yatırımcıların ikametgahlarını buraya almaları.

üleenn efem bu akşam gene kuru fasulye pilava talim et. Ne hayat be breh breh. Yanında şarap da olmasa hiç çekilmiyor.

Büyük üstad Ruhi Su’dan sonra bu türkünün hakkını veren sevgili okuldaşım Tolga hocamın sesi tınlasın. Milas haftası

https://www.youtube.com/watch?v=TivycBDO4sA

Duhul
    Sep 2019
    İkamet
    Söke/ at moment in Ankara
    Gönderi
    26
     Alıntı Originally Posted by OFU Yazıyı Oku
    Keske 1,70 ler gundeme gelse (hic ihtimal vermiyorum), malimizi 2 ye katlariz o zaman

Su endekste son 2 ayda 3-4 tane (adam gibi) prim yapmamis kaat kaldi, safkar da bunlardan bir tanesi.

Gerisini siz dusunun ve spekte bunun farkinda.
    Hocam, hiçbir yatırımcı 1.70 gelsin diye yatıya yatmaz. Size yakıştıramadım desem darılmazsınız zahir.

5.  Alıntı Originally Posted by AliHaydar09 Yazıyı Oku
    Hocam, hiçbir yatırımcı 1.70 gelsin diye yatıya yatmaz. Size yakıştıramadım desem darılmazsınız zahir.
    Ali bey, bende gelecegine ihtimal vermiyorum iciniz rahat olsun

Benim en kotu durumda gorebilecegini dusundugum yer 1.89 (o da endekste olasi sert satislarla kar realizasyonu gelirse).

6.  Alıntı Originally Posted by OFU Yazıyı Oku
    Ali bey, bende gelecegine ihtimal vermiyorum iciniz rahat olsun

Benim en kotu durumda gorebilecegini dusundugum yer 1.89 (o da endekste olasi sert satislarla kar realizasyonu gelirse).
    arkadaşlar lafın tamamı aptallara anlatılır yarın bomba haberler sizleri bekliyo biraz daha mal alayım cok şey yazıcam size.ytd

7.  Alıntı Originally Posted by joker75 Yazıyı Oku
    arkadaşlar lafın tamamı aptallara anlatılır yarın bomba haberler sizleri bekliyo biraz daha mal alayım cok şey yazıcam size.ytd
    Vakti zamaninda agyo topluyor muydunuz? Sanki sizi oradan hatirlar gibiyim

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Vay arkadaş kurt köye inmiş karda kista acından

Sayfa 562/775 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •