Yorumlar bittiğine göre, hissemiz uykuya mı yattı diye düşünüyorum...
Yorumlar bittiğine göre, hissemiz uykuya mı yattı diye düşünüyorum...
Biz sakin sakin sabırla bekliyoruz ... Hiç sıkıntı yok...
Stress baskı yok , satma zorunluğu kredi yok .. rahat rahat Rize çayımı demleyip 12.72TL den beri hala bekliyoruz...tombul kuşu [emoji211]
Kendi hedefim 150-170TL gibi durumlara göre bir kısmı satmak ama bekleyelim görelim..
YTD şahsi fikrimi paylaşıyorum....Ek 29156
RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çin'de Coronavirüs varyantlarının neden olduğu yüksek vaka sayıları nedeniyle Pekin ve birçok yerde tekrar kapanma kararı alındı. (CTGN)
Bitmek bilmiyor, ülke üzerinde transit olsun, normal turistik olsun, trafiğimiz diğer yıllara göre fazla, bizim hastaneler nasıl acaba..
Tarihi çınar, İlber Ortaylı da Corona olmuş. Allah şifa versin. Umarım çoğalmaz şu illet.
Her kışın sonu bahar...
Merhaba Bist Yatırımcıları,
Yeni Bist100 günlük kapanış tahmin başlığı açtık.
Yıl kapanış tahmin anketine buyrun lütfen.
Ayrıca Bist100 kapanışını
Günlük
Haftalık
Aylık
Yıl sonu
Şampiyonlarını izlemek ve şampiyonaya katılmaya davetlisiniz.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...29#post6208729
bilançolar sonrasında hisselerin fiyatlamalarına bakıyorum da, sanki tombul kuş pas geçilmiş gibi...
umarım yılsonunda beklentiler dahilinde bir bilanço ve sürpriz bir temettü kararı ile kendini affettirir..
yatırım tavsiyesi değildir.
Kasım’ın son haftasında iyi bir alım fırsatı verir mi ? kısmet
Hem dolar bazli hem TL bazli grafiksel olarak yükselişe hazırım mesajı veriyor adeta. Aralık bilancosu artık fiyatlara yansimaya başlayabilir. Aralik baska olacak yine. Ayrica gecen haftaki istanbul hava limani uçuş rakamlari yine zirvede olduğunu gösterdi. Sanırım işler baya baya iyi gidiyor gibi görünüyor.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Gençler bir yoklama çekelim
✈💸✈💸✈💸🦅✈🦅
Who, baby, Who Will Save The World?
Yer İmleri