Hangi dava
Hangi dava
Serhat Özer in açtığı temettü kısıtının kaldırılmasına yönelik dava mı? Acaba!!!
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Serhat ozerin davası
öyle bir muhalefet var ki kardeşim seçim olsunda kurtarsın milleti bırakın arkadaşlar bunları şuan da seçim olsa da olmasada bir şekilde böle yola devam çünkü şuan bu ülkeyi daaha da güzelleştirebilecek kapasitede bir muhalefet yok maaalesef o yüzden halimize şükredelim bilgi amaçlıdır yatırım tavsiyesi değildir.;))
SELAMUN ALEYKÜM arkadaşlar hayırlı kandiller ;)
öncelikle şunu belirteyim BU HİSSELERLE MÜCADELE SADECE FORUMLARDA SOSYAL MEDYADA vs yerlerde olmaz anlamadığım nokta hissen varsa vede hakkın yenildiğini düşünüyorsan en azından GENEL KURUL A katılır gündem maddesi 4. kardağıtımına ŞERH koyarsın ondan sonra gereken neyse yaparsın burda konuşmak nafile heee herşeyide devletten beklemekte nafile seyit onbaşıda zamanın da AMANNN banane ben tek başıma mı bu ülkeyi kurtaracam deseydi şimdi ne haldeydik düşünün.yani demem o ki boş yapmayın İNANCINIZ tamsa gerekeni yapın yoksa köşenizde armut piş ağzıma düş modunda çokkkkkkkk beklersiniz.saygılar yazdıklarım bilgi amaçlıdır yatırım tavsiyesi ve ya herhangi bir tavsiye değildir.;)))heee bankanın da istediği ağzınızı açın bekleyinnnn;))))))
Son düzenleme : ÖGSS; 27-03-2021 saat: 09:43. Sebep: EKSİKLİK
Benim kafam rahat hiç üzülmüyorum çok şükür,yabancı bu hafta 200 milyon garanti 150 milyonda akbank sattı.Sıra sanayi ve holdinglere gelecek,dolar çift hane olacak.Hökümetimiz oturduğumuz yerden para kazandırıyor saolsun.hele birde gece yarısı kararnamesiyle süprizler yaparsa dolarlarımız iyice yeşillenir.Allah akp şeçmeninden razı olsun.
Yer İmleri