Originally Posted by Nikotin-34 hayır değilim.
@DaveRunally
Originally Posted by Egeli Bizde görebilirmiyiz. [emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Epeyce küçüğü önünüzde duruyor, görebilirsiniz benzerini!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by Egeli Bizde görebilirmiyiz. [emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Sn Pscyokinesis'e bir rica edin onda resim vardır özelden göndersin..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sakin bir akşam,muhabbetiniz bol olsun....
Originally Posted by MedwiG Sn Pscyokinesis'e bir rica edin onda resim vardır özelden göndersin.. Fotoğrafa bile gerek bırakmadım ben anında görüntülesin, pratik zeka işte budur!
Originally Posted by reha kaya Tanrılardan bahsetmişken tanrıçam Artemis affetsin, bu dönem de sadece tanrıçam Hygia'ya tapınacağım sadece. geberip gittiğimde ne halt yiyecem diye düşünmen için ne demem lazım sana.
Originally Posted by Nikotin-34 geberip gittiğimde ne halt yiyecem diye düşünmen için ne demem lazım sana. Sen kime ne dediğinin farkında mısın. Adamın çakmağı var ve çakmaklı eylem konusunda uzman. Yakar seni valla. Duman-34 olursun.
Originally Posted by Nikotin-34 geberip gittiğimde ne halt yiyecem diye düşünmen için ne demem lazım sana. Kaşınma yine, bu taşa milyonlarca insan tapınmış onlar ne olacak, Atinaya peygamber gönderildi de, biz mi bilmiyoruz?
Forum Rules
Yer İmleri