Sayfa 563/992 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 4,497 - 4,504 arası.

Konu: Viop - XVIII

Alıntı Originally Posted by canalay Yazıyı Oku
    Test yapılmıyorki .1.3 milyar belki daha fazla nufus var .Ölen belkide daha fazladır. ABD de hastalığın kontrol dışı ilerlediği insana hiç inandırıcı gelmiyo..Almanya ve diğer avrupa ülkeleri virüsle başarılı bi süreç geçiren Türkiye için turizmin tercih edilebileceğini söylüyor..
    Çinden 500 bin adet daha fazla test yapmışlar bence bizden sağlamdırlar, o nüfusun başka açıklaması yok.

Yaşlı 3 kıtadan Güney Amerikaya bir çiçek hastalığı gitti, adamlar duman oldular.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Asıl merak ettiğim uçuşlar açıldğında koltuklarda sosyal mesafe uygulanacakmı .. Bu uçuş sektörünü zora sokarmı belli bir müddet..

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Turizmin açılması ile ilgili bir haber seyrettim.
    Yoğunluk olmasın diye Plaja randevu ile gidilecekmiş.
    Bar cafe diskolar kapalı olacakmış .
    Küçük havuzlar kapalı olacakmış
    Yemekler iki vardiya. 18.00-20.00 ve 20.00-22.00 şeklinde.
    Açık büfe yok. Ne yemek istiyorsan yemek kartlarına işaretleyerek bir gün öncesinden teslim edecekmişsin.
    Çalışanlar sürekli otelde konaklayacakmış. Dışarı çıkmaları yasak.

Ne bu be. Hem misafirler hem çalışanlar için toplama kampı gibi birşey.

Tatile, AVM’lere kafelere restoranlara uzun bir süre gitmem zaten.
    Sabah tekmil saat kaçta verilecekmiş ne bu yahu, bar yoksa Reha zaten yok demektir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by canalay Yazıyı Oku
    Asıl merak ettiğim uçuşlar açıldğında koltuklarda sosyal mesafe uygulanacakmı .. Bu uçuş sektörünü zora sokarmı belli bir müddet..
    Bloomberge göre büyük firmaların ortalama %80 dolulukta bütçe olara başabaş oluyor. Bakalım nasıl halledecekler.

Uçakta yemek olayının azalacağını businessin en son bineceğini duydum. Maske de zorunlu olur heralde

YTD

5. aciklama vardi bununla ilgili .. ama tam anlami ile sacmalikti.

ucaklarda 3 lu koltuk varsa ortadaki koltuk satilmiyacak . 2 li koltuk varsa koridor kenarinda olanlar satilmayacak . arka bolumdeki 3 sira satilamiyacak bunu acil durum icin ayiricaklar. ayni sekilde arka bolumdeki WC nin kullanimi yasak bunuda acil durum icin ayiriyorlar . simdi buraya kadar guzel diyelim ama sosyal mesafeyi on ve arka koltuklarda uygulamiyorlar . 190 kisilik bir ucakta satilacak bilet 100 gibi bir rakam soylemisti ama on ve arka koltuklarda da sosyal mesafe olayi olursa bu sefer satilabilecek bilet 40-50 ye duser

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Her şey antikor testlerine bağlı, eğer antikor testleri ile hastalığı geçiren sayısı belli bir miktarın üzerinde çıkarsa hızlı şekilde normalleşir dünya.
    Yoksa yurtiçini bilmem ama yurtdışı uçuşlardan ümitli değilim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7. Emirates zaten ucus oncesi hizli test yapmaya basladi nisandan itibaren . ucuslar acilir sosyal mesafe uygulamasi , ve ucus oncesi virus testi yapilirsa zaten o zaman onceden 300$ a aldigimiz bileti sanirim simdi 900$ a aliriz . .havayolu sirketlerinin bu alinacak onlemlerden nasil etkilenecegini kestirebilmek icin filosundaki ucaklarida incelemek lazim. filosunda embraer fazlaca olan bir firma sosyal mesafe uygulayarak bilet satsa daha cok zarar gorur sahsen suan ucuslar acilmis olsa sosyal mesafe uygulasa dahi embraer ucusundan bilet almam binmem .
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Bloomberge göre büyük firmaların ortalama %80 dolulukta bütçe olara başabaş oluyor. Bakalım nasıl halledecekler.

Uçakta yemek olayının azalacağını businessin en son bineceğini duydum. Maske de zorunlu olur heralde

YTD
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku

YTD
    Maske varsa yemek olmaz ki .

Bu mantık açısından ters olmaz mı

Sayfa 563/992 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •