Asıl merak ettiğim uçuşlar açıldğında koltuklarda sosyal mesafe uygulanacakmı .. Bu uçuş sektörünü zora sokarmı belli bir müddet..
aciklama vardi bununla ilgili .. ama tam anlami ile sacmalikti.
ucaklarda 3 lu koltuk varsa ortadaki koltuk satilmiyacak . 2 li koltuk varsa koridor kenarinda olanlar satilmayacak . arka bolumdeki 3 sira satilamiyacak bunu acil durum icin ayiricaklar. ayni sekilde arka bolumdeki WC nin kullanimi yasak bunuda acil durum icin ayiriyorlar . simdi buraya kadar guzel diyelim ama sosyal mesafeyi on ve arka koltuklarda uygulamiyorlar .190 kisilik bir ucakta satilacak bilet 100 gibi bir rakam soylemisti ama on ve arka koltuklarda da sosyal mesafe olayi olursa bu sefer satilabilecek bilet 40-50 ye duser
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
O egeli ben değilim
Emirates zaten ucus oncesi hizli test yapmaya basladi nisandan itibaren . ucuslar acilir sosyal mesafe uygulamasi , ve ucus oncesi virus testi yapilirsa zaten o zaman onceden 300$ a aldigimiz bileti sanirim simdi 900$ a aliriz . .havayolu sirketlerinin bu alinacak onlemlerden nasil etkilenecegini kestirebilmek icin filosundaki ucaklarida incelemek lazim. filosunda embraer fazlaca olan bir firma sosyal mesafe uygulayarak bilet satsa daha cok zarar gorur sahsen suan ucuslar acilmis olsa sosyal mesafe uygulasa dahi embraer ucusundan bilet almam binmem .
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri