Reis bugün borsa ve dolarin hesabını birine soracaktir. Bu mujdeye rağmen konuşmasi esnasında satış olduysa. Kim sattıysa onun da kulağı çekilecektir.
Reis bugün borsa ve dolarin hesabını birine soracaktir. Bu mujdeye rağmen konuşmasi esnasında satış olduysa. Kim sattıysa onun da kulağı çekilecektir.
konuşmanın yarısı zaten maşallah inşallahla geçti.
![]()
Bugün teknikten sasmiycami belirtmiştim elimde soda vardı saatlik te rsi yi sisik görünce verdim sonra yine aldım 6.96 dan düne göre 2 kademe zarardayim sadece
Başkanlık sisteminde bütün yetki başkana ait.Bakanlar emri uygulayan üst düzey atanmış memur statüsündeler, icrai bir yetkileri yok.Halbuki parlamenter sistemde bakanlar atanmış değil,seçilmiş olarak ve parlamentodan güven oyu almış olarak kendi alanında imza yetkisine sahiplerdi, bazı konularda ise bakanlar kurulu olarak ortaklaşa ve müteselsilen sorumluluk ve yetkiye sahiptiler. 1 bakanın bile imzası olmayınca hükümet kararnamesi çıkamıyordu.
Dolayısıyla bir bakanlığa filancının gelmesi hiç bir şeyi değiştirmez, çünkü bütün yetki yine başkanda olacak.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Satanların hepsi tanıdıktır
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri