Sayfa 563/1195 İlkİlk ... 634635135535615625635645655736136631063 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 4,497 - 4,504 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
     Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Alevi Vakıfları Federasyonu, Recep Erdoğan'ın ziyareti sırasında, Hz. Ali, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Hacı Bektaşi Veli'nin tablolarının cemevinden kaldırılmasına dikkat çekerek, Mamak'taki Hüseyin Gazi Cemevi yönetimiyle ilgili ihraç talebinde bulundu.
    Zat milletin kimyasını bozdu kendisi gibi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Motorinin litre fiyatına 81 kuruş zam geldi.
    Petrol düşmedimiydi

3.  Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Arkadaşlar haddim olmayarak bir soru soracağım. Şimdi 2017 de ölen annemden dolayı, biz mirasçılarına sgk 89.000 tl borç çıkarmış ve bugün itibariyle 7 gün içinde ödenmesi için tebligat imzalatmış abime. Babamdan dolayı bağlanan dul maaşının hesaplanması gibi bir nedenle deniyor. Başına böyle birşey gelen varmı varsa ne gibi bir çözüm yarattınız. 1 saattir bununla uğraştığım için borsaya bakamıyorum bile havadan 45.000 tl alacaklar mı kişi başı, bizim suçumuz ne
    Eger annen vefat ettikten sonra da
    Sgk maas yatırmaya devam etmiş ve siz bunu çekip kullanmışsanız. Faiziyle Geri ödemek zorundasınız.
    Meselenin ayrıntısını öğrenmek lazım. Sgk ya giderseniz bilgi verirler sanırım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
     Alıntı Originally Posted by ypartal Yazıyı Oku
    Eger annen vefat ettikten sonra.
    Sgk maas yatırmış ve siz bunu çekip kullanmışsanız. Faiziyle Geri ödemek zorundasınız.
    Mantıklı,bu çoğu kez oluyor,ölümünü gizleyip bildirmiyorlar maaşını almaya devam ediyorlar,fark edildiği an geriye dönük bütün paralar isteniyor,ödenmese icra yoluna gidiliyor.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Mantıklı,bu çoğu kez oluyor,ölümünü gizleyip bildirmiyorlar maaşını almaya devam ediyorlar,fark edildiği an geriye dönük bütün paralar isteniyor,ödenmese icra yoluna gidiliyor.
    Ölümünü gizleme diye bir durum olmuyor.
    Banka sistemleri , SGK ve Nüfus Müdürlüğü sistemleri entegre çalışıyor.
    Vefat durumunda, vefat bilgisi Bankaya düşüyor ve hesaba bloke konuyor. Dolayısıyla kart ile çekme imkanı kalmıyor.
    Vefat bilgisi Sgk’ya da düştüğü için SGK bir sonraki maaş aktarımını yapmıyor zaten.

7. Evde derin dondurucu da saklamıyorsanız, gizleme filen olmaz.
    Memento mori

8.  Alıntı Originally Posted by ypartal Yazıyı Oku
    Eger annen vefat ettikten sonra da
    Sgk maas yatırmaya devam etmiş ve siz bunu çekip kullanmışsanız. Faiziyle Geri ödemek zorundasınız.
    sn ypartal vefaatten itibaren çekilen bir para yok, dul maaşı aldığı için anneme intibaktan dolayı fazla ödeme çıkarmışlar diye şifaen bilgi almış abim, ben anlamadım bir türlü basında birçok aynı türde yazı okudum. Başından geçen biri varsa diye yardım istedim ve size de çok teşekkür ediyorum

Sayfa 563/1195 İlkİlk ... 634635135535615625635645655736136631063 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •