Sayfa 563/682 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 4,497 - 4,504 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by DadaşMete Yazıyı Oku
    Bedellı rıskını almayanlar sattı gıttı zaten..... bedellıye katılmayı duşunen uzun yatırımcılar burada....Ruçhan pıyasası açıldığında eğer kağıt bu sevıelerde olursa ruçanlar açılışda %100 pırımlı bıle olabılır....
    bedelli 1 tl den açılacak ancak dediginiz gibi açılışta daha yuksek olur, 2 liradan bölünse hisse fiyatı 1,50 lira olur, birdefa kimse 1,50 altına satmaz ruchanida, belkide ikisi birden yükselecektir.ruchanda yüzde 20 siniri yoktur zaten isterse yüzde 200 dahi çıkar,serbest Ytd

2. Ama bana göre bu fiyatlardan onay alması spk dan çok zor kağıt 8 lira üzerinden geldi buraya, bu hisse 2,20altında onay almaz diye düşünüyorum.bu benim fikrim sadece.ytd

3. Bayağı yüklü girmiştim hisseye ancak vazgeçtim şöyle düşününce, pazartesi tekrar ,1,90 ile 2 arasında peyderpey çıkıcam bu hisseden,bu rakamla bedelliye girilmez, galip kendi çalsin kendi oynasin, 1 lira lot başına bedelliye girmek için hissenin düşününce en az 2,50 ile 3 liralarda olması lazım ki yatirdigin paraya değsin, birde ne malum yarin bölündükten sonra hisseyi 80 kuruşa getirmeyeceği, yol yakınken ben ineyim gerek yok arkadaş. Galiple kör kuyuya inilmez, güven vermedi bana inceleyip düşününce, herkeste yeni girenler veya gireceklere tavsiyem adam akilli düşünün iyice, ytd

4. Bedelliye 1 liradan girmek için bu hissenin 3 lira gibi olması lazim ki cazip ola. Su anda risk %90. Kumar yani. Galibin diğer hisselerde ve bunda yaptığını görünce bölündükten sonra hisseyi iki günde 80 kuruşa dahi indirir, yakar insani, en doğrusu kumardan uzak durmak, ben vazgeçtim, pazartesi umarım 1,90 altına indirmezde zarar etmeden çıkarım.

Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    Ama bana göre bu fiyatlardan onay alması spk dan çok zor kağıt 8 lira üzerinden geldi buraya, bu hisse 2,20altında onay almaz diye düşünüyorum.bu benim fikrim sadece.ytd
    Sermaye artirimlari sirketlerin tuzuklerine gore duzenli olarak yaptigi islemlerdir. Hissenin fiyatinin 8'den 2'ye... ya da 888'den 2'ye dusmesinin onay verilip verilmemesi ile bir alakasi yok. SPK sartlarini yerine getirmisse onayi verilir. %99 da zaten bunlara onay verilir.

Geriye baktim da aylardir burda yanlis mantik yurutup hem kendini hem insanlari yaniltiyorsun. Birsey yazmana gerek yok.

Burdan alan, ya da herhangi bir seviyeden alan, bu tip sirketlerde zar salladigini biliyordur. Akil vermeye gerek yok, kelin merhemi olsa kendi kafasina surer once.

Benim hosuma gitti gecirme yapip yataya sokulmus formasyonu 2.20'den. Bunun ustune de bir %20 daha gecirdiler ordan gelenleri korkutmak icin. Bedelli de orda zaten, kimse bulasmaz. Ben 1.80'lerden alip bedeliye katilirim. 1.40 maliyetle de 2 sene park ederim parayi buraya. Fonlama maliyeti denen birsey var. Hicbir hisse sonsuza kadar yatayda kalamaz.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sermaye artirimlari sirketlerin tuzuklerine gore duzenli olarak yaptigi islemlerdir. Hissenin fiyatinin 8'den 2'ye... ya da 888'den 2'ye dusmesinin onay verilip verilmemesi ile bir alakasi yok. SPK sartlarini yerine getirmisse onayi verilir. %99 da zaten bunlara onay verilir.

Geriye baktim da aylardir burda yanlis mantik yurutup hem kendini hem insanlari yaniltiyorsun. Birsey yazmana gerek yok.

Burdan alan, ya da herhangi bir seviyeden alan, bu tip sirketlerde zar salladigini biliyordur. Akil vermeye gerek yok, kelin merhemi olsa kendi kafasina surer once.

Benim hosuma gitti gecirme yapip yataya sokulmus formasyonu 2.20'den. Bunun ustune de bir %20 daha gecirdiler ordan gelenleri korkutmak icin. Bedelli de orda zaten, kimse bulasmaz. Ben 1.80'lerden alip bedeliye katilirim. 1.40 maliyetle de 2 sene park ederim parayi buraya. Fonlama maliyeti denen birsey var. Hicbir hisse sonsuza kadar yatayda kalamaz.
    yazdığım yazılar gün gelip gerçekleşince bu senin tipte yazanlar nedense kayıp oluyor birden, bölündüğünde egerki onay verilirse göreceğiz bakalim sen burda yine olacakmisin, kendi düşündüğünü hakliymis gibi göstermek için bilip bilmeden ordan burdan eklenti yaparak yazı yazarak mi acaba aydınlatıyorsun, neyse birader, spk izin verirse eger bakarız kaç lirada olduğuna ,o zaman kaybolma sen burda ol emi.burdan simdi bol keseden gönlünden geçeni yaz, sallamak bedava burda.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...908#post822908

haftalık hisse yarışmamıza yarışma kurallarına uygun hisse tahminlerinizi alalım.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    yazdığım yazılar gün gelip gerçekleşince bu senin tipte yazanlar nedense kayıp oluyor birden, bölündüğünde egerki onay verilirse göreceğiz bakalim sen burda yine olacakmisin, kendi düşündüğünü hakliymis gibi göstermek için bilip bilmeden ordan burdan eklenti yaparak yazı yazarak mi acaba aydınlatıyorsun, neyse birader, spk izin verirse eger bakarız kaç lirada olduğuna ,o zaman kaybolma sen burda ol emi.burdan simdi bol keseden gönlünden geçeni yaz, sallamak bedava burda.
    Yahu sus kardesim. En tehlikeli tippler de senin gibi birsey bilmeyip bildigini sananlar.

2 gun once yazmadin mi 2.01'den sirket garantisi varmis altina inmezmis, bedelli ustunden olacak diye. Okudugunu bile anlamiyorsun. Onun yazildigi satirda 10 gun ayrilma suresi var diyor, dank etmemis. Ayni paragrafta hem de.

Ondan once de yok 2.40'tan kimse bedelliye katilmazmis. 3'e cekilmesi gerekliymis bilmemne diye sacma bir mantik.

En son da 8'den 2'ye inmis SPK'dan onay cikmazmis diye. Sanki hissenin ne kadar indigi ciktigi bir SPK kriteri.

Biktik artik sizing gibi coluk cocuk, cahil cuhela ile ugrasmaktan. Yazmayin bilmiyorsaniz, yazmak zorunda degilsiniz.

Sayfa 563/682 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •