Sayfa 564/948 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    Günaydın,

Yaklaşık 240 milyon ciro beklediğimiz Silverimizin piyasa değeri 85 milyon.
    2018 de 350 den fazla ciro beklediğimiz Silverimizin piyasa değeri 85 milyon.

Yani....Yersen...
    Sn kuzey’s;
    Hatırlarsanız doğraş kelebekte aynı yüksek ciro artışı 500 milyonu bulan cirolar görmüştük ancak orada yüksek borç malum ona rağmen 4,5 tl ye kadar yükseliş gördük piyasa değeri olarak 900 milyon...sılver’ın borcu hemen hemen yok gibi kesinlikle ederine gelecektir kanısındayım...
    Son düzenleme : Kazançkapısı; 14-02-2018 saat: 11:13.

2. Anladık ne ciroymus sayfalarca ciro biraz rahat bırakın sayfayı .teknik islesin lütfen .kağıt beklenti dışı kar ve zararlarda tepki gösterir .Sizin ve benim bildiğim ciroyu kim fiyatlar?pasta derinlik lazım buraya fiyat değil!Sasa da da bntas ta beradada öyleydi.lutfen biltirmayin insanı tskler

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz değilim.
    Charles Bukowski.YTD

3. Bugünün alan satanlarını paylaşabilecek ortak var mıdır?

4.  Alıntı Originally Posted by albatros8088 Yazıyı Oku
    Anladık ne ciroymus sayfalarca ciro biraz rahat bırakın sayfayı .teknik islesin lütfen .kağıt beklenti dışı kar ve zararlarda tepki gösterir .Sizin ve benim bildiğim ciroyu kim fiyatlar?pasta derinlik lazım buraya fiyat değil!Sasa da da bntas ta beradada öyleydi.lutfen biltirmayin insanı tskler

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ayni fikirdeyim.Grafiğe baktığımızda tepeden sert düşüşler en fazla 3 gün sürmüş akabinde 4-5 gunluk dinlenme ve kuvvetli dönüş mumu ve yükseliş trendi başlamış.Alt trend desteği 2.33 de

SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..

6. hemen hemen herkes iyi bilanço bekliyor..

ters köşe yapıp beklenildiği kadar olumlu bilanço açıklanmayabilir mi?

baskı hala neden devam ediyor?

sanki otobüste ayakta bile yer kalmamış tabiri caizse.. çok fazla yatırımcı var gibi..
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..

7. valla ben koltuğumu kaptım bekliyorum zaman önemli değil

Sayfa 564/948 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •