daha öncede yazdım bugün yağmur yağmaz dedim
2 ay sonra yağmur yağınca hani yağmaz demiştin diyorsun![]()
daha öncede yazdım bugün yağmur yağmaz dedim
2 ay sonra yağmur yağınca hani yağmaz demiştin diyorsun![]()
Ya dayı neyse herkes gördü sen 10 liaranin altına inmesi patronun işine gelmez dedin daha geçenlerde 10 'ün altına mi sattı diye attın. Sende biliyorsun ama herşeyi ama herşeyi ceviriyorsun. 10 tl nın altına satması nasıl işine geldi şimdi. Ya neyse ben zaten bunada kaçamak cevap vereceğini adım kadar biliyordum. Burada herkes ama herkes gördü. Ne zaman nasıl ceviriyorsun herkes ama herkes görüyor. O zaman diyeceksin ki kardeşim artık ağanın işine gelebilir. Seni dinleyip 10 un altına inmez diye ya 10 dan alsalar ve ellerinde tutsalardı. Neden uyarmıyorsun arkadaşlar artık satın diye. Bende senin info da olduğuna inanmıyorum bana geçen gün sattığını yada hala durduğunun fotosunu at. Bende sana inanmıyorum. Ben geçenlerde çok istedin foto attım. Şimdi bana elinde info oldunu veya bugün sattığını ispatla foto at. Yoksa hakkında farklı düşüneceğim.
HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM, AMA HERGÜN YENI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM.
Buraya elinde info olduğunun fotosunu at bekliyorum. Yada bugün sattığının.
Ya arkadaş 10 tl nın altına inmesi patronun işine gelmez demek ayrı 10 tl nın altına şu an inmez demek ayrı 10 tl ye kadar patron ne kadar satmis buraya atarmisin patron ne kadar ideas satmış
O millete verdigini iddaa ettigin 10 un üzerindeki ıdeasi ky ye 5 günde bir anda hemde olumlu bir haber bile yokken nasıl kitledi hemde ky iştahla aldı öylemi sen anca burada sana kanaları inandır.
Sen yenilgiyi asla ama asla kabul etmeyesin benim oglum gibi ayni. bundan sonra sana bana satasmadığın sürece asla yazmayacağım. Yenilgiyi kabul etmek erdemdir erdem erdem.
Patron 5 gün içinde yükselirken hemde olumlu bir haber yokken ky ye kitledi ha vay be gerçekten bu patron başka patron![]()
Yer İmleri