Sayfa 564/946 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Chpliler tatile gidermiş.. Bi seçim gitmeyin arkadaş
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Tam bir serefsizlik baska bir sey degil. Benim icin surpriz oldu. Ulkede az da olan demokrasiyi yok ettiler. Chp nin yerinde olsam secimi boykot ederim.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hatta sine-i millete dönülmelidir. İşte böyle dostum geçen konuşmuştuk bu konuyu seninle. Adamlar hesap yapmış seçimde oy kullanmaya gitmeyen akp seçmenlerini de sandığa götürecekler, akpli olmayan seçmen de okulların kapanmasıyla yazlığa gidecek. Ee biraz da mühürsüz oy pusulaları falan derken akşam saat 19:30 gibi galibiyetlerini açıklayacaklar. AA ‘dan gelen veriler de YSK sistemine girilecek.
    Sence de mümkün değil mi?
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Boykot yanlış olur,AKP'nin de umurunda olmaz,tam tersine kutlama yaparlar.Genel seçimleri de mi boykot edecek CHP.Muhakkak seçimlere katılmalı ve demokrasi tarihine kara leke olarak geçen her türlü kirli oyunları teşhir edip tarihe not edilmesini sağlamalı.
    Hocam katilmiyorum. Secime yeniden katilmak akp nin iddialarini mesru kilar. Bu adamlar her seyi yapmayacagi ne malum. Bugun ysk nin aldigi karar darbedir ve chp yeniden secime girmeyi birak sinei millete donmelidir.

4. Mazbata İmamoğlu'ndan geri alınacak.
    İstanbula kayyum atanması bekleniyor...

5. Çok üzüldüm.

Artık İmamoğlu'nun kazanma şansı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    boykot kısmına karşıyım imamoğlu ezer geçer
    Abi kazansa bunlar yine bir sey uydururlar. Mesele kazanip kazanmamak degil.

7. Secmen listeleri değişmiyor

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Abi kazansa bunlar yine bir sey uydururlar. Mesele kazanip kazanmamak degil.

doalr 20 olana kadar seçime devam
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 564/946 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •